47.İstanbul Maratonu, 2 Kasım 2025 Pazar

Spor İstanbul A.Ş. hesap ver, aynı numarayı farklı iki kişiye nasıl verirsiniz.

4 Beğeni

coach’a ayda 8bin, yarisa fotokopi bib. Vay arkadaş :grin:

10 Beğeni

Spor istanbulluk bir durum yok fotokopi ile yarışa katılmışlar daha önce alıp iade etmedikleri ayakkabı çipini de kullanmışlar bayağı profesyonel iş. Numarayı photoshop ile değiştirse ustaca olacakmış. Bir de sahtekarlığı açıkça gösteren fotoğrafları paylaşıyorlar. Yurtdışında böyle işler oluyor ama oradaki sebepler ile bizimkiler farklı. Spor istanbul koşuları öyle pahalı falan değil koşu ayakkabı ve diğer ekipmanları a+ iken neden insan böyle şey yapar anlamıyorum

10 Beğeni

Bildiğim kadarıyla göğüs numarasının basıldığı kağıt malzemesi nedeniyle kolay kolay yırtılmıyor. Bu nedenle alana giriş yaparken görevlilerin bazılarının göğüs numarasını yırtmaya çalışarak fotokopi olup olmadığının kontrolü yaptığını ve yırtılmaması halinde insanları alana aldıklarına şahit olmuştum.

Eğer iddia edildiği gibi bir fotokopi durumu varsa ya alana girişteki görevliler bu durumu kontrol etmemiş olmalı ya da bu durum öngörülerek göğüs numarasıyla aynı cins kağıda baskı yaptırılmış olmalı. Her iki ihtimalde de en çok pace kapılarını nasıl en etkin şekile düzenleyebiliriz diye uğraşan ve buna kafa yoran insanların emeğine üzülürüm.

5 Beğeni

Fotoya bakarsanız yeşilli arkadaşın numarası zaten yırtık. Koşarken sürtünme ile olmuştur. Dediğiniz gibi normal kağıtlar dayanmıyor. Gerçi artık bakamasınız. Çünkü kaldırmışlar instagram postunu :laughing:

6 Beğeni

E Kapısında start dalgasını beklerken bir grup arkalardan gelip önümüze geçti.İçlerinden birinin göğüs numarası silik basılmıştı o kişinin ayakkabılarına baktım çip yoktu.Yanımdaki arkadaşa gösterdim o da baktı silik baskıyı ve çipsiz ayakkabıları gördü.Şahsın giyim kuşamı yerinde kıyafetleri ve ayakkabıları bilindik markalar. Bir yarışmacı olarak müdahale etme gibi yetkim olamaz.Tabiri caizse küçük çaplı bir mahşer grubu içinde neredeyse dirsek dirseğe bakliyoruz.Öne geçmeye çalışanlar ve sabırsızlananlar ortamı geriyor.Kalkıp desem neden korsan olarak yarışa katıldın… Çıkabilecek tartışma ve kavga orada olmanın tadını bozacak dahası akbabaların ekmeğine yağ sürecek.Benim ahlak anlayışımda sahte göğüs numarasıyla Bible yarışa katılmak ‘‘hırsızlıktır’’ Yarışa katılmak için fotokopi yapıyorsa demekki planlıyor ve tasarlıyor. Grubundaki Diğer kişilerin bibleri ve çipleri yerinde. Herkes yanında bir kayıtsız korsan getirirse ne olacak…

7 Beğeni

“Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim.” Mustafa Kemal Atatürk

9 Beğeni

:beating_heart: Asıl biz sizi tebrik ederiz. İyi ki varsınız. :clap:

2 Beğeni