400 m'de de 5 km'de de iyiyim

Merhaba ben asıl mesafem uzun meafe olmasına rağmen 400 m ve 200 m dede suratliyim bu normalmidir

1 Beğeni

Okudum, “dede suratlı” olmak argoda benim gibi ihtiyarların bilmediği yeni bir terim heralde dedim önce. Sonra dank etti. Cevaplamak gerekirse de evet kısa mesafedeki hız dayanıklılık çalışılırsa uzun mesafeye de yansıyabilir.

10 Beğeni

Paris 2024 olimpiyatlarında siffan hasan(1500,5000,10000),jakop ingebrigtsen (1500,5000) gibi farklı mesafelerde başarılı olan sporcular vardı. Kısa ve uzun mesafe de başarılı olmak için gerekli kas yapısı farklı vücut yapınız oturunca(daha önce 14 yaşında olduğunuzu hatırlıyorum) önceliği ona göre belirlemek doğru olur. Vücut yapınızın ne olabileceğini öngörmek için bir aile çevrenize bakmanız daha doğru olur.

3 Beğeni

@Runnershamza forumda bu aralar epey aktif. Ama yazarken biraz acele ediyor sanki. İsterim ki yazdıklarını son bir kez okuyup paylaşsın. Hatta paylaştıktan sonra da düzeltme seçeneğimiz var forumda. O da kullanılabilir. Daha güzel yazarsak daha iyi iletişim kurabiliriz.

10 Beğeni

Sifanhasan maratonda koştu diye hatırlıyorum ve jakobu 5000 m finalinde görmedim 3000 ve 15000 koştu sanırım Paris’te .

Dikkatli olmaya çalışırım teşekkürler

4 Beğeni