2015 Hedef Yarışmanız

2015 yılı için hedeflediğiniz Ultra yada Maraton varmı.
Benim ilk hedefim geçen sene sakatlık sonucu 115K’da bırakmak zorunda kaldığım 2015 İznik Ultra 130K 15 saatin altında bitirmek. Sonrasında Mayıs ayında Kıbrıs’ta koşulacak olan Castlesultra 80K. Geçen sene koşmuş genel sıralamada 8. bitirmiştim. Bu sene daha iyi bir yerde bitirebilmek istiyorum. Ağustos ayı için TNF TDS 120K katılıp bitirmek. Son olarak TNF Kapadokya Ultra 110K :smile:

4 Beğeni

Benim hedef Iznik 130kyı cutoffa takılmadan bitirebilmek. Diğerleri yan hedefler.

3 Beğeni

2015 Ekim ayında, Belek 70.3 HIM( Half Ironman) yarışı hedef yarışım.

Bu yarışa kadar:
Mart ayında Prag Yarı Maratonu ile en iyi derecemi yapmayı hedefliyor,
Mayıs ayında Prag Maratonu’nda ilk maratonumu koşmayı istiyorum.

Yaz aylarında mümkünse DASK ADAM’15e katılıp 2015 yılı boyunca da UTMB/CCC için puan toplamak gibi bir hedefim de var.

6 Beğeni

Benim ilk hedefim Antalya maraton ancak asıl asıl hedef Avrasya maraton :slight_smile:

3 Beğeni

Hedef yarışım Runatolia. Antalya’da maratonu 3:30 altında tamamlamak istiyorum.

4 Beğeni

Güney Afrika’da 3-4 Nisan 2015’te Old Mutual Two Oceans Ultra var 56K. Ona katılmayı planlıyorum. İki deniz arası gibi iki okyanus arası :wink:

4 Beğeni

Hedef 15 saat altı @Kerem ona göre hazırlıklarına ağırlık ver :wink:

1 Beğeni

130k’ya hedefle başlarsam bitirebileceğime emin değilim açıkçası. Ben daha çok yavaş bir şekilde uzun koşabilmeme güveniyorum ve amacım bitirmek sadece. 130k çok ciddi bir mesafe, süreye odaklanırsam kesin patlarım. Bana 25 saat içinde olmak yeter Bülent. Senin kadar ultra deneyimim de yok zaten ilerde umarım.

6 Beğeni

İznik Ultra da 42K…Minik hedeflerle seneye başlamak istedim.Sakatlık,terslik olmadan bitirmek ilk amacım:) Arada Runtalyaya da katılmak istiyorum fakat mesafesini belirlemedim henüz.

2 Beğeni

Şubattan sonra büyük ithimal Türkiye’deyim. Kayıtlı olduğum yarışlar Ironman 70.3 Antalya (İngiltereden transfer), Iznik 130km. Şubat 2015 Geyik koşusu, Aydos, Çekmeköy ve Kapadoya 110km yarışları ile özellikle özlediğim yarışlarda koşacağım ve Raidlight standları. 2015’te sene yurtdışı yarışım yok. Yazın tatil ve dinlenerek geçecek.

4 Beğeni

UTMB yarış serileri artık TNF tarafından sponsorlu değil :slight_smile: Columbia ve Mountain Wear destekli…

2 Beğeni

@emretok75 acaba TNF’nin çekilmesi ile UTMB popülaritesini yitirir mi ?

Ben İznik’te 80 koşmak istiyorum.

Aslında 2015 hedefim UTMB’ye puan veren yarışlarda koşabilmek. Macera Akademisi bu işler için çok daha titizleniyor gibi görünüyor. UTMB sitesine baktığımda 2015’te puan veren yarışlardan sadece İznik görünüyor şu an için. Geçen seneki (ya da bir evveli) Longest Night var mesela, fakat bir ay kalmasına karşın bu sene için adı geçmiyor. Likya ve Kapadokya ve İstiklal Yolu da aynı durumda.

Bilgisizliğimden yanlış yorumlarda bulunuyor olabilirim. Daha ayrıntılı bilen varsa aydınlatabilir hepimizi.

TNFnin çekilmesinin 1-2 sebebi var. Catherine Poletti ve Michel Polettinin yarışı çok fazla dikte edici yönde yönetmesi. Mesela yarışmayı 1. bitiren 20 saat koşan yarışmacı daha iki dk. soluklanmadan fotoğraflar, podyumlar çok fazla tepki çekti yarışmacılardan. Bunun dışında sanırım bütçesel anlamda da sorunlar oldu. Yeni sistem ABD’li markaları daha çok sevindirecek. Enteresan bir yıl bekliyor göreceğiz. Bizim yelekler artık TNF değil Columbia ya da Mountain Wear olur… 3 tane anı kaldı en azından…

2 Beğeni

2015 Hedefim Iznik 42 Km Dag Maratonu

2 Beğeni

Ilk hedefim Iznik 130k. Ikinci Hedefim kur’a da cikarsa Lavaredo Cortina Trail ve/ve ya UTMB OCC. Bunlarin disinda kayitli oldugum Eiger North Face 51k yarisi da var. Form ve saglik durumuma bagli olarak Gloria 70.1 de olabilir.

3 Beğeni

2015 için ilk hedefim Antalya Maratonunda ilk maratonumu bitirmek.

3 Beğeni

2015 için hedefim Avrasya’da ilk maratonumu koşmuş ve mümkünse bitirebilmiş olmak :smile:

1 Beğeni

Öncelikle ikamet ettiğim bölge itibariyle ilk resmi yarışımı Adana Yarı Maratonu olarak koşacağım, @bulent abi ile birlikte hazırlanarak. Daha sonra asıl hedefim İznik 42k Dağ maratonu. umarım bu seneki iki hedefimi (tabi şimdilik) de başarıyla bitiririm

1 Beğeni

Merhabalar! Kapadokya Ultra Trail 2015 icin puan verdi UTMB’ye. 2016 icin de benzer sekilde 3 ve 1 puan verecek. Kayitlar basladiktan sonra detayli bilgiyi bulabilirsiniz.

3 Beğeni