Yeni bir kafa lambası bakıyorum ama yeni modeller şarjlı sistemlere geçmiş gibi görünüyor. Zorunlu malzeme listelerinde “Kafa lambası ve yedek piller.” şeklinde bir ibare kullanılıyor. Şarjlı kafa lambası kullanan biri yanında yedek pil bulunduramadığına göre “powerbank” mı taşımalı? Kullananlar varsa bu sorunu nasıl çözüyorlar merak ettim.
Bu arada “powerbank” taşımaktansa İki adet şarjlı kafa lambası taşımayı tercih ederim. Çok daha hafif bir çözüm olurdu. Bu, kabul ediliyor mu acaba?
3 Beğeni
Güzel soru hocam. Yedek pil takınca koşuya devam.Peki powerbank ile sarj etmeye kalkınca anında ışık vermez.
Yeni model varken, ben bunu tam sarj ettim, 10 saat gidiyor demek gerçek hayatta dağda işe yarar mı?Cihazın kapasitesi önemli, sonuçta yedek lamba led taşınmıyor, biten batarya.
Eski model cihazla yedek pil ile koşmak powerbank veya ikinci kafa lambası ile koşmaktan daha rahat olur.
Organizasyonların görüşü gelirse eklerseniz sevinirim.
@SedatKurtulus ekleme yapıyım.
Minimum 6 saat maksimum 40 saat batarya ömrü:
Ledlenser NEO6R Şarjlı El Feneri
https://amzn.eu/d/1NslXCT
3 Beğeni
Aslında bu çok daha iyi olur. Umarım organizasyonlara yakın kişiler, bu konuya daha kesin bir çözüm getirilmesine yardımcı olur.
2 Beğeni
Birçok pilli model var.
onları tercih edin.
özellikle 18650 pil kullananlar çok verimli oluyor.
bende Led Lenser MH10 var.
tek pille gün batımından şafağa yol alabiliyorsunuz.
ben 4 pille 6 gecelik PTL’yi tamamlamıştım.
6 Beğeni
Çok teşekkür ederim İsmail bey. Tavsiyenize uyacağım.
1 Beğeni
Ben organizator olsam bunu kabul ederdim. 
4 Beğeni