Zafer Ultra Maratonu - Zafer Sanal Koşusu

Merhaba,
2022 yılında yapılan Zafer Ultra Maratonu, bu yıl Zafer Sanal Koşusu olarak 15 - 30 Ağustos arasında yapılıyor. Yarış MyVirtualPace platformunda MyVirtualPace | MVP | MCR RaceSetter | Macera Akademisi | Koşu Yarışları adresinde yapılıyor.

Nef Vakfı’nın organize ettiği yarışın ana sloganı: ¨ Dünyanın dört bir yanında, atalarımızın izinde koşuyoruz.
Adımlarımızı nerede olursak olalım, bu sene sanal koşu ile birlikte atıyoruz.¨
2022’de Limit Sensin ile çok günlü bir ultra maraton ve halk koşusu gibi birkaç ayaklı organizasyon bu yıl sanal koşu dışında, 25.08’de 4 kişilik bayrak takımı ile 100km koşulan bir yüz yüze saha çalışması da içeriyor.
Detaylar: https://www.zaferultramaratonu.com

Sanal koşu (Virtual Run) MyVirtualPace platformunda GPS verisi ile yapılıyor. Yarışa kayıt olduktan sonra www.myvirtualpace.com adresinde giriş yapıyorsunuz (kayıt tamamlandı ekranındaki butondan hemen geçebiliyorsunuz, sonrasında plustimer.com email ve şifreniz geçerli). insan ikonuna tıklayıp altından GARMIN, POLAR, STRAVA veya DECATHLON uygulamanızı eşleştiriyorsunuz. Böylece koşularınızı yüklemeniz mümkün.
Yükleme <YARIŞLARIM> menüsü altında.
Zafer Sanal Koşusu’nda 15-30 Ağustos tarihleri arasındaki her koşunuzu yükleyebilirsiniz* (*Garmin eşleştirme anından sonraki koşuları listeliyor, diğerleri geçmişe izin veriyor.)
(Ek Not: Garmin’i senkronize ettiğinde hepsini stravaya atması gibi otomatik değil maalesef.
GDPR sonrası uygulamalar onu kapattı. Biz yazılımı yazdığımızda öyle bir opsiyon yoktu. Örneğin Stravaya attıktan sonra MVP.ye girip, koşuyu seçip, yüklemek gerekli.)

Sanal Koşu Türkiye’de pandemi ile bilinir bir kavram oldu. Macera Akademisi olarak öncelikle koşu camiasının moralini yükseltmek, ayrı yerlerde ortak hikayeler için koşma imkanı vermek, pandemi izolasyonunda ihtiyacımız olana manevi güç ve fiziksel egzersiz motivasyonunu sağlamak için başlattık.
Gerçek yarışın yerini tutmasa da, farklı coğrafyalarda bulunan veya hayat kısıtları olan koşucuların ORTAK HİKAYE etrafında koşarak birleşmesine imkan veren, bir yandan esenlik (wellness) geliştirici yanının devam ettiğini düşünüyorum.
4 kişilik takım kurup Afyon’a çoğumuz gidemeyiz, ama ister 1km , ister tek başımıza YM veya 50K koşarak Zafer Ultra Maratonu’nun parçası olabiliriz.

100 yıl boyunca ihmal edilmiş, Cumhuriyet tarihinin en önemli kilometre taşlarından biri için ücretsiz kayıt olup bir kaç antrenman (sakatsanız markete yürüyüş) yüklemeye var mısın?
Böylece 10.bin kişi bir araya gelebilir miyiz?

14 Beğeni

Bilgi icin tesekkurler, hemen uye oldum. Strava’ya yetki vermeme ragmen yuklemiyor bir turlu kosulari, herhalde gun icinde duzelir diye umuyorum.

4 Beğeni

Merhaba,
“Naci Orkun Ak” sizseniz, şu an hiçbir uygulama yetkili değil gibi. Eşleştirme yaptıysanız, kaldırıp tekrar yaparken ekrana gelen bütün onayları verdiğinizden emin olmanızı rica ederim. Gerekirse buradayız…

Orkun ile konuştuk, etkinlikler otomatik yarışa gitmiyor, Yarışlarım altından uygulama ve etkinlik seçip yüklemek gerekli. Selamlar.

2 Beğeni

Edit:Sabah sorun cozuldu

Nedense aksam herhalde yogunluk var, son antrenmani yukleyemedim

1 Beğeni