Yol ayakkabısı öneri

Merhaba ilk ayakkabim olan nimbus 25in omrunu tukettim. Yeni bir ayakkabi arayisindayim. Sizce nimbus 26 ile mi devam etmeliyim. Bu gunlerde solomonlardada indirim goruyorum ama son derece kararsiz kaldim.

Bildiğinden şaşma ama farklı ayakkabı olsun dersen mizuno wave rider 27 kurumsal sayfasında sepette 4000TL.

26 modelinin neredeyse yüzde 40-50 daha ucuzu.

Runrepeat puanı da 92.

1 Beğeni

Eğer tek ayakkabın bu olacaksa bildiğin markadan şaşma derim.

2 Beğeni

tek ayakkabım olacak. Nimbusun stoklarda numarası yok stok bekleyecektim. Fakat şansıma sizin önerdiğiniz ayakkabının numarası var haha sanırım tavsiyenize uyacağım teşekkür ediyorum.

1 Beğeni

Birkaç denemeden sonra ayakkabı hakkında yorumlarını yazarsan, merak ettiğim bir ayakkabıydı.

2 Beğeni

Elbette. Siparişi geçtim bakalım deneyince yazacağım :slight_smile:

1 Beğeni

uç tarafı uzun puma velocity 3 yada nike pegasus plus gibi, forefoot strikerlar için uzun mesafe koşuları için yeterli yastıklamaya sahip değil,rocker ayakkabı sevenler için uygun değil old school tarza beziyor , topuk yaka kısmı sanki biraz alçak buna rağmen heel slippage dedikleri topuk kayması olmuyor ,yüksek drop sevenler için uygun,sayanın topuk hacmiyle ayak ön tarafı orantılı olmamış, ön taraf biraz daha geniş topuk kısmı adidas race serisi gibi biraz dara kaçıyor,dış taban outsole puma grip kadar başarılı değil,yüksek offsete rağmen topuk kısmındaki plaka aşırı derece de aşilimi yoruyor,ayakta dururken topuk altlarım sert zemine basıyormuş gibi rahatsız oluyor ,wave 27 yi ultraboost lighta alternatif olarak aldım ultraboost topuk kısmı daha rahat ayakta duruken rahatsız etmiyor ve daha stabil .wave rider 27 in iyi yönlerini yazmayı başka bir arkadaşa bırakıyorum :blush:

2 Beğeni