Erzurum palandöken de bir sky trail düzenleniyor. Yeni haberim oldu, sizlere de bilgi vermek istedim. 5 K, 25 K ve 53 K.
Bu sene mi düzenlenecekmiş? Güzel olabilir.
Evet 25 temmuzda. Memleketimde böyle bir yarış düzenlendiği için heyecanlandım. Başlangıç yükseklik 2200 metre. Uludağdan bacaklarım sağ salim çıkarsa katılmak istiyorum.
Ben de Uludağ 66k dayım, 1 hafta sonra katılmam mümkün olmaz Bu sene Aladağlar-Uludağ-Palandöken arda arda haftalara gelmesi çok kötü oldu. Seneye umarım daha rahat tarihlerde düzenlenirler de hepsine katılırım.
Zaman süreleri hakkında bir bilginiz varmı acaba? Sitesinde rotadan başka bir bilgi bulamadım.
Yarış sitesine baktım, ara noktalar ve zaman limitleri diye bir bölüm var. Orada yazılmış.
Teşekkürler buldum Askerlikten sonra geçen sene Kemaliye ye gitmiştim. Bu sene de Erzurum a gitmiş olayım. Bazen total ve ara zaman limitlerini tuhaf tuhaf şekillerde açıklıyorlar, hatta ilk kayıt tarihinden sonra limitleri düşürüyorlar… Arayıp sorucam ona göre kayıt yapıp plan yapıcam, biraz da çalışıcam
Zaten yüksek rakım yeterince zorlu olacaktır. 19 mayıs pazartesi Uludağ’a çıkıp son halimi göreyim, sonra gereken her şeyi yaparım.
Bir Skyrunning yarışının daha olması sevindirici ancak Aladağlar, Uludağ ve bu yeni yarış Run To Stars 3’ü de 1’er hafta aralıklarla ardarda geliyor. Bu sene Uludağ 66K koşacağım için katılamayacağım gelecek yıllarda artık.
Bu arada Palandöken’deki en zor parkur olarak 5K parkuru görünüyor. Vertical (Dikey) yarış, 5 km’de yaklaşık 1000 m irtifa kazanımı var. 2216 m rakımda başlayıp 3176 m rakım Palandöken Ejder Zirve’de sona eriyor.