Yeni bir ayakkabı, yeni bir macera

Merhabalar, koşu için aldığım spesifik ayakkabılarda fiyat takıntısına takıldığımdan birkaç yıllık denebilecek, hiç kullanılmamış olsa da tabanının darbe emme özelliğinin bir hayli azaldığını farketmediğim bir ayakkabı aldım. Vaktinde sakatlanmamın büyük etkenlerinin bunlardan olması bir hayli yüksek. Bu yüzden darbe emiciliği yüksek fakat enerjiyi bir hayli sönümlemeyen, bütçe dostu bir ayakkabı modeli arayışındayım. Bütçem dolayısı ile orta seviye olması daha iyi olur. Önerilerinize açığım, şimdiden teşekkürler :slight_smile:

Bu aralar Nike Outlet mağazalarında Nike Invincible 2 veya React Miller 2 bolca bulunuyor. Bütçeniz nedir bilmiyorum ama şu şartlarda ayakkabı piyasasına göre makul fiyatlar ile bu ayakkabıları edinebilirsiniz. Diğer markalarda ne yazık ki fiyatlar biraz daha uçuk duruyor.

2 Beğeni

Ortalama 1000 tl kadar bir bütçem var fakat farklı bir ülkede olduğum için bahsettiğiniz ürünlere ulaşamadım. Burada şöyle alternatifler bulabildim.Belki deneyimlediğniz ürünler vardır, Adidas Galaxy 6, Adidas durano,bütçenin biraz üstünde ama adidas questar, bir de asics gel windhawk.

85 kilo olan birisi olarak söylüyorum eğer mesele sakatlanmamak ve yumuşalık ise invinsible run alın. 1800 tl civarında bulabilirsiniz. Zoomx köpük üst seviye bir köpüktür saydığınız modeller giriş seviyesi aradığınızı bulamayabilirsiniz

1 Beğeni

Öneriniz için teşekkürler, burada bulamadım. Fakat darbe sönümlemede iyi olan başka bir model de aklımda, adidas adistar belki duymuş denemişsinizdir. Onun hakkında düşünceleriniz neler ?

Merhaba, bulunduğunuz yerde Decathlon var mı bilmiyorum fakat ayakkabıları genellikle bütçe dostudur. Üretim tarihini de içindeki etiketlerden görebilirsiniz.

Sağlıcakla kalın,
Saygılarımla.

2 Beğeni

Öneriniz için teşekkürler, bugün adidasta bir piyasa araştırması sonucu yaklaşık 1350 tl olan Adidas Adistar ayakkabıyı edindim. Eğer almamış olsaysın yüksek ihtimalle kiprun ks light modelini seçecektim.