Yarış Videoları

Selam dostlar ,

Hedefim olmayan keyfi yarışlara 360 derece kameram ile katılıyorum. Koşu ve bisiklet yarışlarında şimdilik amatörce sessiz çekimler yaparak, instagram ve youtube kanallarımda paylaşıyorum. Göz gezdirmek isteyen arkadaşlar olur belki diyerek aşağıda link olarak paylaşmak istedim.

Sevgiler :heart:

YouTube

Instagram

17 Beğeni

Asla Durma gibi hiç susmayan kanallar yerine böyle ortam seslerinin çoğunlukta olduğu kanalları seviyorum. Başarılar, kolaylıklar dilerim. :revolving_hearts:

7 Beğeni

Nice faydalı paylaşımlara Sağlıcakla

3 Beğeni

ben de benzer sekilde surusleri videolara cekiyorum (hollanda) sanirim benzer setup kullaniyoruz…setup ile ilgili fikirlerinizi ve gelistirmeye acik gordugunuz alanlari ogrenmek isterim

3 Beğeni

Erinç merhaba, videolarını nerede paylaşıyorsun. Link verirsen takip edeyim. Benimki tamamen hobi olarak devam ediyor. Bu arada ben de Mart ayında Hollanda da olacağım.

3 Beğeni

Hollanda’da nereye geleceksiniz ? Konusalim belki gorusme firsatimiz olur…

Benim hesabim cok cok basit seviyede, fazla zaman ayirmadan mumkun mertebe auto-edit ve ai-edit ile devam ediyorum

https://www.youtube.com/@TwoWheelsLater

2 Beğeni

Takibe Aldım. Waalwijk ve Drunen taraflarında kalacağım. Haberleşiriz

2 Beğeni

İnstagramdan takipteyim ama youtube videoları harikaymış. İstanbul Yarı Maratonu çekimi süper. yarışlarda bir süre sizinle koşmak lazım:) Bu sene yarı maratona katılacak mısınız ?

2 Beğeni

Çok teşekkür ederim :folded_hands: İstanbul Yarı Maratonu ’nda 21K kamera ile koşmak zorladı ama değdi. Bu sene de 10K koşarım diye düşünüyorum. Denk gelirseniz mutlaka seslenin :slight_smile:

2 Beğeni

is icin geliyorsunuz sanirim yoksa kimse waalwijk’i drunen’i bilmez :slight_smile: aslinda cok uzak degil bana fakar mart cesitli degisikliklerle geliyor hayatima irtibatta kalalim belki bi kahve vs. yapabiliriz :wink:

2 Beğeni