Sağlıklı bir şekilde hedeflerinize ulaşabileceğiniz,
keyifli ve bol yarışlı bir sezon diliyorum
RunBursa üzerinden oluşturduğum takvimi, kendi kişisel
web sayfama kaydırmıştım. Aynı adresten, format değiştirmeden
2025 takvimini oluşturmaya başladım.
Her zaman olduğu gibi, güncel tutmaya çalışacağım.
Bilmeyenler için linki tekrar paylaşıyorum.
Hatalı olduğunu düşünüyorsanız ya da yeni yarış dahil etmek isterseniz,
bilgi için mail adresim aşağıdaki gibidir.
Celil Hocam elinize sağlık. Büyük Atatürk Koşusu ile alakalı bir malumatınız var mı? TAF sitesindeki faaliyet takviminde var ama interaktif takvimde gözükmüyor.
Merhabalar, madem konu başlığı açıldı. Bu başlık altına da hemen bir link atayım. Takipçilere tekrar olacak fakat biz bir süredir 2025 takvimine başlamış idik. Yılın son ayına girmişken, taze bilgi olarak da eklemiş olayım. Çoğu bitti, azı kaldı haliyle aşağıdaki linktedir:
Keyifli antrenmanlar ve yarışlar olsun.
Patikalarda daha çok görüşmek dileğimle.
Harika bir HABERİMİZ VAAAR Son 25 gündür sessiz sedasız YARIŞ TAKVİMİMİZİ yeni baştan yapıp, güncelledik. Eski linkte, yeni bir format ama hala o eski alıştığınız takvim gibi de, filtrelerle ve takibi daha kolay bir şeyler yapmaya çalıştık. Yeni baştan yapmak kolay olmadı, şimdilik 2025’in kalan yarısı, pek yakında (yazın rehavetli günlerinde devamen) 2026’yı da çok bekletmeden ekleyeceğiz.
Yorumunuz, hatamız varsa (affola) her zamanki gibi bize yazınız. Baştan yazalım. Bu formatı geliştirmeye devam edeceğiz. Önceliğimiz hızlıca bitirip yeniden kullanıma açmak idi… Sizlerden geri dönüş almak her zaman bizi çok motive ediyor. Lütfen hep yazın, yazmaya devam edin.
KOCAMAN BİR TEŞEKKÜR
Sevgili Mert Derman @spinodal ‘a. Bizzat desteği olmasa imkansızdı bu projeyi sonunda ayağa kaldırıp, hayata geçirmek. Epeydir hayal ettiğimiz bir şeydi, sonunda Mert’in desteği, aklı fikri, yol göstericiliği sayesinde oldu. Ne kadar teşekkür etsek az kalır.
Unutmadan, minik bir HATIRLATMA
Eğer kaynak olarak bizim sayfamızı kullandıysanız, (lütfen kullanın, takvimin amacı zaten bu) sizden tek bir istediğimiz var : KAYNAK BELİRTİN Bu kadar emeğe karşılık en azından bunu hak ettiğimizi düşünüyoruz…
Hamiş; Run.BO sayfalarında takvim dışında da kaliteli pek çok yazı, bilgi, rapor ve röportajlar var. Takvimin içinde de ilgili yarışa ait RR (Race Report - Yarış Raporu) linkine tıklarsanız kolayca raporlara ulaşırsınız.
Şimdi maille yazsam aynısını belki 5 kişi daha önceden, sonradan yazmış olacak.Emeklerinşze teşekkürler. Gözlemler yermek için değil daha iyi olması için: @bikeg
mobilde ekranı yatay yapmayınca filtre sonucu yarış tipi, adı ve tarih kısmına kadar çıkıypr.Yatay döndüğünde diğer kısımlarda görülmekte.Sorun değil, mobili masaüstü gibi göster deyince rahat.
Yarış tipi ileride koşu, duatlon,triatlon, yüzme, bisiklet..yurt içi, dışı, yeni vs…gerçekten sadeleşmiş hali bile çok..Kolaylıklar diliyorum..
Mobilde filtre tek düğmeyle iptal edilemiyor..Ankara, Konya seçtiysem o isimleri tekrar tıklayıp filtreden kaldırabiliyorum.
BUL kısmı güzel.Ankara, koşu, Koşu, ultra vs kelimeleri ile sonuçlar gelmekte.
Eski yarıiların adresine tarihine vs ulaşmak istersek filtrede gerçekleştirilecek yarışlar, geçmiş yarışlar seçeneği de olabilir.
Teşekkürler.