Geçtiğimiz hafta sonu İstanbul Boğaziçi triatlon yarışı vardı. Orada çok fazla detay olduğu için triatlona özel bir analiz hazırlayayım dedim. Sonra bunu diğer yarışlarda da uygulayabileceğimizi düşündüm. Deneme olarak da bu sene yapılan Istanbul Yarı Maratonu’nu seçtim. Neredeyse herkes koştu orada. Test için güzel yarış.
Denemek isterseniz, tüm analiz edilen yarışlara ulaşacağınız link;
Istanbul Yarı Maratonu direkt linki;
Buradan 21K ve 10K seçmeniz ve isminizi yazmanız yeterli. Biraz altta da karşılaştırma yapmak istediğiniz sporcunun adını yazarsanız, kim nerede geçmiş grafik üzerinde görebilirsiniz.
Geri bildirimleriniz çok makbule geçer.
Telefondan değil de desktoptan bakarsanız daha sağlıklı oluyor.
İstanbul yarı maratonu için baktım gayet güzel olmuş. Spor istanbul’un sonuç sayfası oldukça sıkıcıydı. Aynı analizi gelecek İstanbul maratonu içinden de bekliyorum sizin tanınmanız içinde gayet faydalı olur.
Aynı jenerasyonuz patron. İlk kodumu *Sinclair ZX Spectrum 48K’da yazdım. Daha Commodore 64 çıkmamıştı.
10 print “murat”
20 goto 10
run
Aynen söylediğin gibi zaman problemi yüzünden ben coder olmak yerine basketbolcu olmayı seçtim
Ama şimdi bu işi yapan bir arkadaş gelmiş, yaptırmayalım mı?
Adam resmen benim hayatımda eksik kalan parçayı tamamladı.
Saka ediyorum. Demek istedigim ben ufak bi analiz araci yaratmistim observable marifetiyle. Onu yaparken AI. bu kadar ilerlemis olsaydi kullanip bir seyler yaratirdim herhalde. Ona atif yaptim.
Yoksa ben developmenti is olarak yapiyorum zaten tam 26 yildir. Ama su son 6-7 ayda isim tamamen degisti Claude code nedeniyle…
Kolay gelsin…
Biliyorum zaten. Katkın sonsuz. Ve çok da saygı duyuyorum. Ben o sabrı gösteremedim.
Bu işlere çok meraklı olmama rağmen kıçımın üstüne oturmayı beceremediğim için kod tarafından çok sistem kurma tarafında kendimi çok geliştirdim. Çalıştığım şirketlerin coderları ile çok güzel projeler çıkardık. Artık o coder’ların yerini dediğin gibi claude, codex aldı. Aklına geleni yapabilme özgürlüğü inanılmaz.