Yardımseverlik Aktiviteleri

Adım adım oluşumundan başlığı kopya çektim.
https://adimadim.org/
Yardımseverlik. Başlık “Yardımseverlik Koşuları” olabilirdi ama triatlon da var.

Haberlerde görüyoruz, Amerikalı ultra koşucu şu kadar mesafe, şu kadar gün koşup, şu konuda bağış topladı.

Selim ERÜNKUT İstanbul’da 5 gün tam demir adam triatlon yapacak. Yardım kampanyası depremden etkilenenler için.

Yukarıdaki podcastten dinleyebilir, detayları bilenler burada paylaşabilir, benzeri aktiviteler paylaşılabilir.

10 Beğeni

https://bagis.ahbap.org/kampanya/ultra-tri-for-turkey-earthquake-relief

Alıntı:
Sevgili arkadaşlar,

Türkiye’nin Doğusunu vuran yıkıcı depremin etkisinde kalan hala yüzbinlerce insan var. Bu doğal afetin yol açtığı tahribat çok büyük oldu ve sayısız aileyi evsiz, yaralı ve ciddi şekilde desteğe muhtaç durumda bıraktı.

26.05 ile 30.05 arasında zorlu bir Ultra Triatlon tamamlamayi planliyorum. Bu triatlon esnasinda her gün 3,8 km yüzme, 180 km bisiklet sürme ve 42 km maraton koşusundan oluşacak.

Depremden etkilenenlere yardım eden Ahbap derneği için bağış toplamak ve farkındalık yaratmak amacıyla bu mesafeyi beş gün boyunca, her gün tamamlayacağım.

Bağışta bulunarak bu çabamda bana destek ve motivasyon olursaniz cok sevinirim. Bağışlarınız doğrudan, depremden etkilenenlere yardım eden, Ahbap derneğine gidecek.

Kendi sınırlarımı zorlarken, her kulac, her pedal ve her adımım, bu kampanya sayesinde, depremden etkilenen insanlar için de olacak. Desteğinizle bu felaketten etkilenenlerin hayatlarında gerçek ve somut bir fark yaratabiliriz.

Lütfen bu kampanyayı arkadaşlarınız ve ailenizle de paylaşın. Birlikte, bu trajediden etkilenenlerin hayatlarını yeniden inşa etmeye yardımcı olabiliriz.

Desteğiniz için teşekkürler.

Sevgiler ile,
Selim

9 Beğeni