Xiaomi Mi Smart Scale 2'den Garmin Connect'e Veri Aktarımı

Bayağı meşakatli bir süreç. Ben nasıl yaptığımı anlatayım, uğraşmak isteyenlere belki yardımcı olur. Ya da daha basit bir yöntem paylaşan olursa da öğrenebiliriz.

Ben günlük ağırlık verimi Garmin Connect’e taşımak için şu yolu izliyorum.

Zepp Life( Mi’nin app’i) → Google Fit → Heath Sync (Bu app Samsung Health’e atıyor.) SyncMyTracks (Bu app de Samsung Heath’ten alıp Garmin Connect’e atıyor.)
Health Sync ve SyncMy Tracks için cuzi bir miktar para ödeyip ömür boyu kullanımını satın almak gerekiyor. Uzun zamandan beri bu zincir kırılmadan devam etti. Belki yapmak isteyenler olabilir.

2 Beğeni

Merhaba. Android mi iOS mu paylaştığınız? Bir de sadece ağırlık bilgisini mi atıyor yoksa diğer parametrelerde sync oluyor mu?
Teşekkürler

Android için. Yazmayı atlamışım. Sadece kilo bilgisini alıyor.

1 Beğeni

ayni ekosistemde diye gecenlerde S2 aldim, fazla da arastirmadan…meger BMI, body fat% gibi metriklerde kullandiklari algoritma problemliymis…188 boyum, 80kg ile (duzenli crossfit yapan birisiyim), daha once tanita’da en fazla 12.6% yag yuzdesi, en dusuk 10.2% yag yuzdesi gormus biri olarak 19.5% yag yuzdesi gordum…yazilimla duzeltilmesini bekliyorum…

ayni ekosistemde olmasi cok rahatlik sagliyor, bir defa sync ettim, sonrasinda wifi ve bt ile her tartildigimda otomatik olarak guncelliyor…

1 Beğeni

Ben bir daha Xiaomi saatlere para vereceğimi sanmıyorum. Saate kadran yüklemek, saati bilgisayara bağlamak tam bir eziyet. Ben 2 yıldır hala saati bilgisayara tanıtamadım…

1 Beğeni

Xiaomi tartıdan garmin’e daha basit bir aktarım mümkün mü ? IOS telefon kullanıyorum. Tartı zepp life uygulamasında tutuyor verileri.

Ben sadece bu yolu bulabildim. Başka bir yol bulabilirsem yazarım. Siz de denk gelirseniz paylaşın lütfen.

1 Beğeni

Sonunda Mi’den Garmin connect’e veriyi hızlı atan bir aplikasyon biri yaptı.

Bir iki ayar yapmanız gerekiyor. Onun dışında çok iyi çalışıyor ve sadece kilo bilgisini değil diğer bilgileri de connect’e atıyor.

5 Beğeni