WUP Sport'un Yenilenen Carb3+ Ürünü

Değerli Koşuforum kullanıcılarına selamlar,

Sizler tarafından da oldukça ilgi gören Carb3+ ürünümüzü, taleplerinizi dikkate alarak tek kullanımlık saşelerde (9 adet limon + 9 adet elma aromalı) hazırladık. Vegan ve glutensiz özellikli yenilenen Carb3+'ın bir porsiyonunun (1 saşe - 30 gr) içerisinde 3 farklı tipten 26gr karbonhidrat ve 5 farklı mineralden 640 mg elektrolit bulunmaktadır.
Ürünümüzü incelemek için; WUP – SPORDA KARBONHİDRATIN ÖNEMİ

Karbonhidrat tipleri;
-İzomaltuloz (Palatinose)
-Maltodekstrin
-Fruktoz

Elektrolit çeşitleri;
-Sodyum
-Potasyum
-Magnezyum
-Kalsiyum
-Çinko

Ürünümüzle ilgili soru/talep/öneri olursa buradan memnuniyetle yardımcı olmaya çalışacağız.

Sizlere özel kosuforum kodunu da hatırlatmak isteriz. Bu kodu kullanarak web sitemizden yapacağınız 500 TL ve üzeri alışverişlerde %15 indirime sahip olabileceksiniz. Alışverişleriniz süresince herhangi bir ürün/adet kısıtlaması olmayacak ve kargo süreçleri yine ücretsiz olacaktır.

Sağlıkla ve sporla kalın⚡

12 Beğeni

Çok güzel düşünmüşsünüz, Carb3 ün tek kullanımlık olması çok iyi fikir.

3 Beğeni

Tadını ve etkisini merak edenler için Decathlon mağazasında tekli halde 12TL’ye satılıyor. (Normalde 18 veya 24lü alımda tanesi 10TL).
2 tane aldım.Bu sıcakta ya sabah ya akşam çıkmalı spora.

4 Beğeni

Özellikle elma aromalısı yıllardır kullandığım farklı ürünler arasında tadı ve içimi en iyi olanı.Tabii bu tür ürünleri kullanırken sınırı iyi çizmek lazım.Sabah aç karnına yaptığım antrenmanda yarım litre su ile bir şase kullandım;antrenmandan sonra 1 saat içinde yaptırdığım kan tahlilimde glukoz değerim 131 mg/dl ( referans aralığı 76-110) , aspartat değerim 60 U/L (referans değeri < 38) çıktı.

3 Beğeni

Spordan önce veya spor esnasında enerji için; kan tahlili öncesi değil :upside_down_face: bir dilim kek ve/veya ultrada alınan yiyeceklerdeki şeker belki de daha yüksek;zaten gündelik besin değil zorlayacak durumlardan önce.(herşeyin abartı fazlası zarar doğal olarak).

3 Beğeni

Sevgili @wupsport, ürünü yaklaşık 2 aydır deniyorum:

  • Tek kullanımlık şaseler iyi fikir ama bence yanlış ambalaj, şase geniş olduğu için şişeye, softflaske dökmesi dert oluyor, hepsini dökemiyorsunuz, şişenin ağzına, ellere dökülüp antrenman ve özellikle yarış esnasında yapışkanlığıyla dert oluyor. Hele yarış sırasında yarısını dışarı döküyorsunuz o aceleyle. Bence upgrade endurance ürünlerinin ince uzun şaseleri gibi olursa çözülür.

  • Benim için şekeri çok fazla, sıcak yarışlarda dert oluyor, softflask elde ısındığında koşularda rahatsız etmeye başlıyor.

Sevgiler.

9 Beğeni

İlk maddeye harfiyen katılıyorum. Yaşandı.

4 Beğeni

Merhabalar,

Öncelikle belirtmek isteriz ki; olumlu/olumsuz tüm düşünceleriniz ve önerileriniz bizler için çok değerli. Ürünlerimizin içeriğini her zaman siz değerli sporculardan gelen geri dönüşlere göre geliştirerek sizler için maksimum fayda noktasına ulaştırmak istiyoruz.

Carb3+ ürünümüzün içeriğindeki şeker miktarı ile ilgili yorumlarınızı üretim departmanımıza aktardık, gelecek üretimlerde tekrar değerlendireceklerini ilettiler.

Carb3+ ürünümüzün ambalajı, belirttiğiniz şartlar dikkate alınarak ve test edilerek üretilmiştir. Endu+race ya da Upgrade ürünlerimizde kullandığımız ambalajdan farklı olarak bu ürünümüzde başka bir ambalaj tercih etmemizin sebepleri; bu ürünümüzün ambalajının uzun saşelerimize kıyasla daha kolay katlanabilir (özellikle cepler için) ve daha rahat açılabilir olmasıdır. Carb3+ ürünümüz, aynı jel ürünler gibi genellikle hareket halindeyken yani spor sırasında tercih edildiği için ambalajında rahat katlanabilirliğe ve açılabilirliğe öncelik verilmiştir.

Tüm Koşuforum ailesine sağlıklı günler dileriz.

Sağlıkla ve sporla kalın​:zap:

12 Beğeni

Tuz Tableti ve Hydractive Limonlu ürünlerinizde hangi tür magnesium bulunuyor ?

3 Beğeni

Merhabalar,

Öncelikle ilginiz için teşekkür ederiz. Ürünlerimizde magnezyum kaynağı olarak kaslara geçişi en hızlı form olan Magnezyum Sitrat kullanılmaktadır.

Sağlıkla ve sporla kalın​:zap:

8 Beğeni

Merhaba,

Öncelikle kullanıcı geri dönüşlerine kulak verdiğiniz için teşekkürler. Koşu şartlarında ve özellikle de ellerimiz terliyken uzun şase paketlerinizi açmak da bir hayli zor oluyor. Hemen her yarışta CP noktasında bıçak veya başka bir kesici alet aramak zorunda kalıyoruz. Uzun şase paketlerin açılmasını kolaylaştırmak için de adımlar atılırsa iyi olur diye düşünüyorum.

4 Beğeni

İlk çıktığı zamandan beri kullanıyorum ürünü,

Bu ambalaj ve kolay açılabilirliğini seviyorum ürünün, dökülmemesi için açtıktan sonra katlayarak dökmenizi tavsiye edebilirim. Rulo gibi yaparsanız şişe ya da suluğun ağzının içine girebiliyor, çok ince ağızlı flasklar hariç tabii ki.

Bir kullanıcı tavsiyesi olarakta özellikle şişeden tüketiliyorsa bir iki defa çalkalayıp kapağını açıp kapatmak ürünün o ilk köpüklenme ve dağılımını düzenleyip mideyi ve bağırsakları daha az rahatsız ediyor. Hele antremanda kullanılacaksa 1 saat önceden hazırlamak oldukça rahat içim sağlıyor.

Şekerli tadını azaltmanın tek yolu su miktarını arttırmak şu an için. 600lük flaskte bile fark görülüyor, bilginize.

4 Beğeni

Merhabalar,

Öncelikle ilginiz ve ilettiğiniz yorumlar için teşekkür ederiz. Üretim departmanımızın bu konuyla ilgili çalışmaları ve alternatif ambalaj denemeleri devam etmektedir. Talebinizi üretim departmanımıza mutlaka ileteceğiz.

Konuyla ilgili olarak ön bir bilgi vermek gerekirse; uzun saşe paketlerin ambalajları belirttiğiniz gibi bir miktar zor açılmaktadır. Bunun sebebi; kullanılan ambalaj çeşidinin diğerlerine kıyasla biraz daha kalın olmasıdır. Uzun saşeli ürünler, kullanım süreleri tüketici alışkanlıkları özelinde genellikle daha uzun vadeli ve içerikleri biraz daha hassas yapıda ürünler olduğu için herhangi bir sızıntı (nem, hava, mikrobiyal vb.) riskine tedbir olarak bu ürünlerde muhafaza ve dayanıklılık gücü daha yüksek kalın ambalaj kullanılmaktadır.

Sağlıkla ve sporla kalın​:zap:

6 Beğeni

Tuz tablet şeklinde bir ürün varmı?

2 Beğeni

Merhabalar,

Öncelikle ilginiz için teşekkür ederiz. Tuz tableti olarak Electrolyte Boost ürünümüzü inceleyebilirsiniz.

Sağlıkla ve sporla kalın​:zap:

2 Beğeni

Fiyatı çok uygun bir ürünmüş en kısa sürede deneyeceğim

2 Beğeni

Sanırım carb3+ kalmamış halihazırda.

2 Beğeni

Merhabalar,

Öncelikle konuyla ilgili iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz. Carb3+ ürünlerimizi önümüzdeki hafta tekrardan satışa sunmayı planlıyoruz. Bu süreç içerisinde eğer bulunduğunuz lokasyona yakın Decathlon mağazası varsa ürünlerimizi fiziksel olarak oradan da temin edebilirsiniz.

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Sağlıkla ve sporla kalın​:zap:

6 Beğeni

Carb3, Endurace, Upgrade, jel ve Hydractive tuz kullanıyorum.
Jellerin ikisinin de tadı güzel, toleransı bence iyi.
Endurace’in paketi diğer kullanıcıların da dediği gibi biraz zor açılıyor ve asimetrik oluyor. Dar ağızlı şişeye veya mataraya dökmek zor olabiliyor. Maalesef doğası gereği böyle bir pakete sahip olması gerekiyorsa yapacak bir şey yok anlaşılan.
Benim de edindiğim tecrübeye göre, kullanımdan erken zamanda hazırlamak ve gaz kabarcıklarının bitmesini bekleyip ondan sonra tüketmek daha iyi oluyor.
Carb3’ün paketi güzel açılıyor, ama kare şeklinde. Siz de bunu katlayıp cebe koymak için düşündüğünüzü söylemişsiniz. Benim aklıma gelmemişti, bir de öylesini deneyeyim, daha kullanışlı olabilir.
Ürünlerin lezzeti ve toleransından genel olarak memnunum. Teşekkürler.

2 Beğeni

Teşekkür ederim, denedim ve dökmeden evde şişeye doldurabildim. :heart:

5 Beğeni