WUP Sport'un Yeni Ürünü - Boost Creatine

Değerli Koşuforum kullanıcılarına selamlar,

Yeni ürünümüz Boost Creatine, hem enerji artırımında hem de kas gelişimi ve onarımında etkili %100 saf mikronize kreatin monohidrattan (80 porsiyon) oluşmaktadır. Bu içeriğiyle WUP Boost Creatine, tüm spor dallarında yüksek yoğunluklu antrenman yapan sporcuların özellikle patlayıcı kuvvetinin geliştirilmesini sağlar. Vegan özellikli, aromasız toz formu sayesinde WUP Boost Creatine, başka ürünler ile de karıştırılarak kullanılabilir.

Ürünümüzü incelemek için; WUP Boost Creatine - Sporda Kreatinin Önemi

Peki Kreatin Nedir?

Kreatin, 3 farklı amino asitten (Glisin, Arjinin ve Metiyonin) oluşan bir amino asit zinciridir. Yoğun egzersizlerde vücut, kreatini temel enerji kaynağı olan ATP’ye dönüştürerek kaslar için daha çok enerji kaynağı sağlar. Ek olarak protein sentezini destekleyen yapısı ile kas büyümesine ve kas kütlesinin korunmasına da pozitif etki eder. Ayrıca vücudun su tutma kapasitesini artırmaya yardımcı olarak antrenman süresinin de uzamasını sağlar.

:pushpin:Lansmana özel olarak Boost Creatine sipariş eden herkese sipariş başına 1 adet Shaker hediye!

Ürünümüzle ilgili soru/talep/öneri olursa buradan memnuniyetle yardımcı olmaya çalışacağız.

Sizlere özel kosuforum kodunu da hatırlatmak isteriz. Bu kodu kullanarak web sitemizden yapacağınız 500 TL ve üzeri alışverişlerde %15 indirime sahip olabileceksiniz. Alışverişleriniz süresince herhangi bir ürün/adet kısıtlaması olmayacak ve kargo süreçleri yine ücretsiz olacaktır.

Sağlıkla ve sporla kalın⚡

6 Beğeni