WUP Sport'tan Koşuforum'a Özel İndirim

Koşuforum kullanıcılarına selamlar,

Türkiye’nin Informed Sport sertifikalı ilk ve tek sporcu besini markası WUP Sport olarak sizlerle bir araya gelmekten çok mutlu ve heyecanlıyız. Umarız bir süredir devam eden bu birlikteliğimizde sportif faaliyetlerinize ve performansınıza olumlu katkılar sağlayabilmişizdir.

Sizlere özel hazırladığımız yeni indirim imkanını haber vermek isteriz. kosuforum kodunu kullanarak web sitemizden yapacağınız 500 TL ve üzeri alışverişlerde %15 (güncellendi) indirime sahip olabileceksiniz. Alışverişleriniz süresince herhangi bir ürün/adet kısıtlaması olmayacak ve kargo süreçleri yine ücretsiz olacaktır.

Peki WUP kimdir, nedir? Kendimiz hakkında ufak bir bilgi de vermek istiyoruz.

WUP, her tür spor öncesinde, sırasında ve sonrasında kullanılan, sıvı elektrolit dengesini düzenlemeye ve gerekli enerjiyi sağlayarak sporcuların limitlerini zorlamasına destek olan bir sporcu besini markasıdır. Spor sırasında, terlemeyle birlikte sadece su değil, elektrolit kaybı da yaşanır ve bu da dehidrasyon yaşanmasına sebep oluşabilir. Bu denge sağlanmazsa performans kaybı ile birlikte kramp, baş ağrısı, halsizlik, yorgunluk hissi, ağız kuruluğu gibi çeşitli sorunlar da ortaya çıkar. Tüm WUP ürünleri, kasların limitlerinde çalışması ve yenilenmesi için çok önemli olan elektrolitleri (tuz ve mineraller), karbonhidratları, amino asitleri ve vitaminleri optimum miktarda içerecek biçimde üretilmiştir.

Sağlıkla ve sporla kalın⚡

21 Beğeni

Koşuforum kullanıcılarına selamlar,

Koşuforum ailesi ile olan keyifli iş birliğimizi sizlerden gelen talepleri de dikkate alarak yeni dönemde de karşılıklı olarak devam ettirme kararı aldık.

Bu doğrultuda sizlere özel hazırlamış olduğumuz 500 TL ve üzeri alışverişlerde %15 indirim imkanı sunan kosuforum kodunu web sitemiz üzerinden kullanmaya devam edebilirsiniz. Alışverişleriniz süresince yine herhangi bir ürün/adet kısıtlaması olmayacak ve kargo süreçleri ücretsiz olacaktır.

Sağlıkla ve sporla kalın​:zap:

10 Beğeni