WUP Sport x Fitty İş Birliği Hakkında

Merhabalar Koşuforum kullanıcıları,

Sizlere yeni bir iş birliğimizi duyurmak istiyoruz. Fitty mobil uygulaması sayesinde, 60’dan fazla şehirde yüzlerce spor salonunda, taahhüt ya da üyelik zorunluluğu olmadan, sadece kullandığınız dakika kadar ödeme yaparak spor yapmanın keyfini çıkarabilirsiniz.
Fitty, iş birliğimiz kapsamında siz değerli WUP kullanıcılarına özel bir kampanya sunuyor. Fitty mobil uygulaması içerisinde FITTYWUP kodunu girerek ilk sporda 30 TL, ikinci sporda 50 TL, üçüncü sporda 70 TL yani toplamda 150 TL indirim fırsatına sahip olabilirsiniz!

Sağlıkla ve sporla kalın​:zap:

9 Beğeni

Burası için biraz garip bir duyuru olmuş. Topluluk nasıl karşılar bilmiyorum ama bana fazla zorlama geldi.

3 Beğeni

Kampanyayı burada görünce Fitty’e üye oldum. Sanırım ilk kez bu hafta kullanırım. Fitty sıklıkla seyahat edenler için çok iyi olmuş şahsi görüşüm.

3 Beğeni

Ben de fittyi indirdim açıkçası. Kampanyanın yanında kullandığım kadar salon ödemesi fikri hoşuma gitti. Bir koşucunun da spor salonu ihtiyacı tam bu şekilde diye düşündüm. sene içinde strength training yapma sıklığı çok değişiyor çünkü.

edit: düşündüğüm kadar eve yakın, gidip geleceğim bir gym bulamadım :slight_smile:

3 Beğeni

Merhabalar,

Geri bildiriminiz için öncelikle teşekkür ederiz. Sonraki paylaşımlarımızda mutlaka dikkate alacağız, yönetimden uyarı geldiği takdirde memnuniyetle kaldırabiliriz.

Kış sezonu genellikle off season olduğu için siz değerli sporseverlerin bu dönemde daha kolay spor ve antrenman yapma imkanı bulabilmesi amacıyla böyle bir iş birliği gerçekleştirdik.

Sağlıkla ve sporla kalın​:zap:

8 Beğeni

Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim, gereksiz bir düşünce olabilir sadece hissiyatımı dile getirmek istedim. Sevgiler.

4 Beğeni