Buzdolabında mı sakladınız? Ben oda sıcaklığında saklamıştım. Bundan sonra öyle yapayım.
Serin ve kuru bir yerde kutusunda dururken böyle bir sorun yaşamadım ama bir peçeteye sarıp koşu için yanıma aldığımda ve kullanmadığımda ben de benzer bir problem yaşamıştım daha önce. Nem kaynaklı olduğunu tahmin etmiştim. Sanırım koşularda küçük kilitli bir poşet ile yanımızda taşımak en doğrusu.
genelde uzun yarışlarda alüminyum folyoya sarıyordum tek tek ama bazen açması zor oluyor ve çıkan alüminyum parça bazen parkura düşebiliyor.
Son zamanlar minik kilitli poşetlere koyuyorum ama uzun yarışlarda bir tanesinin su alma ihtimaline karşı 2 poşete dağıtıyorum.
Aynı zamanda kilitli poşeti çoğu zaman kapatamıyorsunuz, açık kalıyor, içeride terleme olabiliyor veya yağmurlu havada içi ıslanıyor dikkat.
Özet: Kilitli poşet çözümünden memnunum
Kilitli poşet içinde kalanlarda da bu şekilde renk değişimi oldu bende. Çok sorun etmedim ama etkisini kaybettiyse boşuna da almayalım bundan sonra.
Yurtdışındaki örnekleri gibi kapsül içine toz şeklinde koyulabilse yutması da daha kolay oluyor hem.
Sırf bu nedenle onları kullanıyorum yarışta, boğaz yorgunlukla şişiyor benim bazı yarışlarda.
şunu denemek nasip olmadı hiç, deneyen var mıdır?
WUP’a buradan göz kırpalım. Bir arkadaşım da WUP’un tabletlerini yutarken sorun yaşıyor.
Benzer sorunu az da olsa bende yaşadım yarış sırasında.
Bazen de su bitmiş oluyor ama tuz almam gerekiyor…
Son Kapadokya’da saat başı 1 adet almıştım, çiğneme tableti olduğu için kullanımı daha kolay bence. Olsa tercih ederim.
Merhabalar,
Öncelikle talebiniz ve geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Electrolyte Boost ürünümüzün tuz ve elektrolit içeriğini sizlere daha çok fayda sağlayabilmesi ve bu sayede daha az sıklıkta tüketebilmeniz için yüksek oranda hazırlıyoruz, bu da hapların göreceli olarak bir miktar büyük olmasına sebep olabiliyor. İlgili ürün ile kıyasladığımızda hap boyutumuzu küçültmeyi ve içerisine aroma katmayı tercih ettiğimiz zaman içerisindeki tuz ve elektrolit miktarlarını oldukça azalmak durumunda kalacağız. İlgili ürün ile kıyasladığımızda içerik miktarları şu şekilde olmaktadır.
Talebinizi üretim departmanımıza aktaracağımızı ve mutlaka dikkate alınacağını bilmenizi isteriz.
Sağlıkla ve sporla kalın