Selamlar koşu bandında koşarken sanal koşu videoları gördüm youtube da.
Eymir ormanda bir deneme yaptım.
Ne düşünüyorsunuz? Hiç denediniz mi ?
Selamlar koşu bandında koşarken sanal koşu videoları gördüm youtube da.
Eymir ormanda bir deneme yaptım.
Ne düşünüyorsunuz? Hiç denediniz mi ?
Güzel olmuş.İnsan olmadan kuş sesleri ile de daha güzel olmuş. Sade band değil yağmurda karda çıkmayan yada evden çıkamayanlar için de bence izlenilesi.
Youtube olsam banddaki hıza göre oynatma hızını bir tık artırır indiririm.Banda eğim verdiğinde videoda tırmanış alan kısma atlarım.
Band olsa koşarken izlerdim.
Band olmasa da izlerken -bana göre- bacak kaslarıma, koşuma olumlu etkisi olur.
Teşekkürler yorumlar için
1dk’lık orman yavaş koşuda bile sağa sola çok sayıda sallandı telefon, ben de denedim telefonu selfi çubuğunda tuttun yada yaka kamerası yada kafa lambası gibi kamera?
İmkanın varsa izlemekten keyif duyarız Eymir göl tam 1 tur kalabalık olmayacak şekilde.Yolunda koşular ve teşekkürler
hafif bir el gimbali kullandım. İphone 12 ile çektim.
Bir sonraki denemem eymir gölü çevresi olacak
zhiyun smooth q3
Gimbal gibi ekstra bir ekipman kullanilmayacaksa, yürüyüş veya koşu gibi aksiyonlarda telefon veya aksiyon kamera ile video çekiminin en iyi yolu ‘el ile tutarak’ çekmek. Bilek ile sarsıntılar bir nebze olsun tolere edilebiliyor. Tabi bahsettiğim aksiyon kamera stabilizer icermeyenler için.
Hareket halinde sarsıntısız video çekiminin 2 ana yolu var.
Birincisi, genelde 3 eksende stabile eden gimbal gibi harici ekipmanlar
İkincisi ise kameranın kendi içinde bulunan fiziki donanımlarla 3 ila 6 eksende stabile eden üst segment kameralar. 3 boyutlu uzayda 6 eksen kafa karisikligi yapabilir. Fazla olan eksenler rotasyonlarla ilgili.
Dahili stabilizer içeren kameralar genelde yazılımsal olarak ‘EIS’ elektronik görüntü sabitleme yöntemlerini de kullanıyorlar.
Stabilizer içermeyen kameraları el yerine kafa veya yaka gibi herhangi bir bölgemizde taşıyınca sonuç daha kötü oluyor. Çünkü bilegimiz üstün hareket yeteneği ile atalet yardımı ile birazcık ta olsa stabilizasyon sağlayabiliyor. Ama yine de sonuç tatmin edici olmayabiliyor.