Vestel Manisa Yarı Maratonu

Bir şehrin ilk koşu organizasyonu…Manisa’ya da koşu gelir mi diye özenirdik.Herkes kendi köyünde yarış yapılsın ister ama bu işin kalitesi ve devamlılığı açısından nasıl olacağını heyecan ile merak ediyordum.Mevcut ana sponsor ve diğer sponsorlar ile birlikte işin başına Caner Odabasoglu olunca gördüğüm açık ara en iyi koşu organizasyonu ortaya çıkmış.Evvela ikramlardan bahsedeyim… Koşu öncesi ikramlar : Cam şişe üzüm suyu,kuru üzüm,mesir macunu, yarış kitleri.Yaris sonrası ikramlar : Şu,izotonik sporcu içeceği,cips, soğuk sandviç, yeşil elma muz, donut,meyve suyu,soda.ve sürekli etkinlik alanında şerbet dağıtımı. Yarış esnasında inanılmaz sayıda görevli vardı.Her şey açık ve netti.Yariş güzergahı çok değişik Avrupa’nın en büyük kapalı fabrikasından geçiyorsunuz.Etkinliker çok kaliteliydi.Bence bu iş fazlasıyla olmuş.Darisi diğer organizasyonlarin başına…

15 Beğeni

Dün 7,5 yaşındaki kızım çocuk koşusuna bugün de ben 10k koşusuna katıldım.İlk defa yarış deneyimi yaşadık inanılmaz keyif aldık. Organizasyon her şeyi ile kusursuzdu emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler. Şimdiden seneye yapılacak olan organizasyonu iple çekmeye başladım. Manisa’ya çok yakıştı bu etkinlik.

9 Beğeni

Güzel organizasyon, başlangıç saati 9 dan 7 ye çekilebilir, start noktası etkinlik alanına biraz daha yaklaştırılabilir.

7 Beğeni