Varta Led kafa feneri pil süresi

Merhaba, tavsiye ile ilgili iki başlık buldum. Benim sormak istediğim linkteki ürünü kullanan kimse var mı ? Tavsiye edilir mi?

Ürün için 21 saat kullanım süresi olduğu söyleniyor. Bazı kullanıcılar 2 saati bile göremediklerini söylüyorlar. Bir fikir verirseniz çok memnun olurum.

5 Beğeni

Bende bu ürünü aldım bir iki ay önce, kullanma fırsatım olmadı. Umarım dediğiniz gibi 2 saati görememe durumu yoktur:)

4 Beğeni

@runforrestrun bence gece feneri aç, kapalı dolaba koy. Sabah sonuç ortaya çıkar, en rahat kullanımda test edilmiş olur.
(Sonucu merak ediyorum):raising_hand_man:
Bataryalı mı pilli mi bilmiyorum, pil seviyesi maksimumda olmalı test öncesi.

3 Beğeni

Deniyorum açtım bakalım👍🏾, sitesinde bu özellikler yazıyor.

4 Beğeni

Sonucu bizimle de paylaşırsanız çok sevinirim

3 Beğeni

Merhabalar, sabah baktığımda sönmüştü ama açma tuşuna bastığımda yeniden yandı uzun süre, kırmızı ışık yanıyordu tepesinde (sanırım düşük batarya olunca otomatik kapamış kendisini)
tabii diğer bir konuda şarjı tam dolu olarak bırakmamış da olabilirim :slight_smile: sorunuza çok cevap olmadı sanırım ama şarjı doldurup daha sağlıklı bir test yapmaya niyetim var :smiley:

3 Beğeni

Aslında benim açımdan 3-4 saatlik bir pil süresi yeterli, aynı zamanda 3,5 saatte şarj olduğunu söylemiş üretici. Bu şartlarda sanırım 3-4 saatten daha fazla bir kullanım süresi vardır diye umuyorum.

1 Beğeni

Ben de böyle bir şey kullanıyorum belki bir fikir vermiş olurum. Biraz büyük olması sıkıntı verebilir gibi gözüküyor ama bir sıkıntı vermedi bana şarj edilebilir piller olması da benim için önemli bir artı bir yıl oldu kullanalı ekstra 2 pil daha yanıma alıyorum ne olur ne olmaz diye yağmurda vesaire hiç sıkıntı yaşamadım.İki saate yakın gidiyor.

4 Beğeni

Cevabınız için teşekkür ederim, biraz büyük gibi göründü bana

3 Beğeni

Nitecore NU33 modelini öneririm, Ledlenser ile birlikte uzun zamandır kullandığım bir marka, dayanıklı olsun, şarjlı olsun vs. vb.

6 Beğeni

Tavsiyeniz ve paylaşımınız için çok teşekkür ederim

3 Beğeni

Ben 80 tl ye aldığım H20 pro modelini Likya Ultra da tüm gece güçlü mod (350 lümen) kullandım. Gayet rahat ettim ve pilleri hala bitmemişti. Alternatif olarak düşünürseniz tavsiye ederim.

3 Beğeni

Sanırım bir iki yıl önce almışsınız :slightly_smiling_face:

https://www.amazon.com.tr/dp/B084BPSC9X?psc=1&ref_=cm_sw_r_apann_dp_YB59SAXSHBM11BECDS83

3 Beğeni

1 yıl değil de 8-9 ay kadar oldu. Yerel satıcılarda bazen çok ucuz işe yarar şeyler olabiliyor. Maalesef bu enflasyon ortamında zaten ne olduysa son 1 yıl içinde oldu.

3 Beğeni

Decathlon’un ucuz kafa fenerinden kullanıyorum. Onda da 20 - 25 saat civarı bir pil ömründen bahsediliyordu. Kendi kullanımımda ise bu süreden çok daha fazlasını kullandım. Ancak hiç kapanmadı. Geçen yılki İda öncesi dur bir de yeni pille deneyeyim dedim. Bir çift yeni AAA pil takınca ışık şiddetinde önemli bir artış oldu. Hani birden kapanmadı ama ışığı azalmış. Bu yılki İda’ya da geçen yıl taktığım pillerde girdim.
Arkadaşlara tavsiye ettim ama hepsi Decathlon’daki bir üst modeli aldılar. :slight_smile:

4 Beğeni

Bende aynı fenerden kullandım ama 20-25 saat meselesi bana çok abartı geliyor maksimum 3-4 saat o da belli bir süreden sonra sönük ışıkta koşamıyor. Son 2 yıldır sadece gece koşuyorum desem yeridir o yüzden öyle bir kafa feneri icat edildimi bilmiyorum ama olay gece koşmaksa ve iş görmesiyse her türlü fener olur gibime geliyor. Karşı çıkmak adına değilde fikrimi belirtmek istedim.


4 Beğeni

Ledlenser 7 modelini kullanıyorum . Uzun ultralarda birçok defa kullandım.3 adet ince kalem pil ile çalışıyor,duracell pil ile tüm gece boyunca yeterli aydınlatma sağlıyor, ikinci geceye için pil değişimi yapmak gerekiyor. Kafa lambası arayışında olanlar için gayet kullanışlı bir cihaz.

4 Beğeni