Uzun süre ayakta kalanlar ve yürüyenler için ayakkabı önerisi

Merhaba,
İşimden dolayı hem çok uzun süre ayakta kalıyorum hem de yürümek zorunda kalıyorum. Biraz düz tabanlık ve iki dizimde de menisküs yırtığı var. Şu an kullandığım YDS Caretta ayak tabanımı ve dizimi çok ağrıtmakta. Bana tamamen siyah olmak şartıyla bu kriterime uyan bir ayakkabı önerebilir misiniz? Fiyat olarak bir sınırım bulunmuyor.
Teşekkürler.

1 Beğeni

https://www.nike.com/tr/t/pegasus-40-yol-koşu-ayakkabısı-t5MFdz/DV3853-002

Nike Pegasus serisi hem her gün koşmak için hem her gün ayakta kalmak için oldukça uygundur. Oldukça konforlu ayakkabılardır.

4 Beğeni

Yazdığınız okuyunca çok önce rastladığım bir model aklıma geldi. Anladığım kadarıyla tam sizin amacınıza yönelik bir model. Lakin stoğunu yakalamak baya zor.

https://www.hoka.com/en/tr/men-lifestyle/bondi-sr/1110520.html

3 Beğeni

Skechers Arch Fit 2.0 hakkında ne düşünüyorsunuz hocam? Karşılaştırırsak hangisi öne çıkar?

1 Beğeni

Sadece yürüyüş ve ayakta durmak için Skechers öne çıkar.
Ama Skechers koşu kullanılamaz. Hem koşu hem yürüyüş yaptırsın derseniz Nike öne çıkar.

2 Beğeni

Yardımlarınız için çok teşekkür ederim hocam.

1 Beğeni

Ayakkabı işi kişiden kişiye çok değişiyor. özellikle içe dışa basma olayı bile çok fark ediyor konforda. ben biraz içe basan biri olarak Salomon Glide Max modelinden çok menunum. Yüksek yastıklamalı ve ne kadar ayakta kalırsam kalayım tabanlarımda hiç ağrı olmuyor.

2 Beğeni

Ben de düz tabanım. Koşudan emekliye ayırdığım Asics Nimbus 24’ü bugün ilk kez günlük ayakkabı olarak kullandım. Sağladığı konforu daha önce yürürken hiçbir ayakkabı vermemişti açıkçası. Yüksek olmasına rağmen denge sıkıntısı yaşatmadı ancak burun tarafı biraz uzun. Nimbus 26’nın siyah modeli de sitesinde mevcut. Skechers arch-fit kullanan arkadaşlar da gayet memnundu bu arada.

3 Beğeni