Ümraniye'de koşu arkadaşı

Arkadaşlar selam adım Selman, yaklaşık 6 aydır haftada 25 30km kadar koşuyorum. Ümraniye çarşı metro - Ümraniye metro arasındaki trafiğe kapalı 1km lik yerde 5 - 6 km koşuyorum. Burada bazen koşuculara denk geliyorum. Belki forumdan birisi vardır bana eşlik edecek bi arkadaş arıyorum. Haftasonu 8-10k Caddebostanda koşuyorum.

1 Beğeni

Denk gelmiş olabiliriz :slight_smile: Millet bahçesi oraya yakın sayılır. Çok güzel orası. Biz Armağanevler’in alt kısımlarında olduğumuzdan bize biraz uzak kalıyor. Yoksa daha sık giderdim oraya.

1 Beğeni

Yamanevler metrodan başlayıp bahsettiğniz bölgeyi de kapsayan bir rota oluşturup birkaç kez koşmuştum ama ben koşucuya hiç rastlamadım ve söz konusu bölgede insan yoğunluğu fazlaydı. Belki de benim seçtiğim saatten kaynaklıdır bilemiyorum. Azminizi tebrik ediyorum ben bu kadar kısa bir parkurda 5-6 tur atmaktan çok çabuk sıkılırdım.

Teşekkürler. 400m pistte koşmaktan çok farklı değil aslında. Sabah 6-7 ya da akşam 23-00 saatlerinde koşmayı tercih ediyorum.

1 Beğeni

Rotanızı biraz daha uzatıp küçük çamlıca korsunda da birkaç tur atmayı ekleyebilirsiniz belki. Bahsettiğiniz bölge ile arası en fazla 1-2 kilometredir. Unutmadan, pek fazla değiller ama köpeklere dikkat, özellikle geceleri daha gergin oluyorlar.

2 Beğeni