Tamamı izlenebilir ama otel konusu 16.15’den sonra 1 dakika kısaca bahsediliyor.
Videodaki Engin bey, @engin Engin Çetinay’ı da ilgili ultra yarışın sayfasında görmek güzel.
Tamamı izlenebilir ama otel konusu 16.15’den sonra 1 dakika kısaca bahsediliyor.
Videodaki Engin bey, @engin Engin Çetinay’ı da ilgili ultra yarışın sayfasında görmek güzel.
Ben de bu sene 100K koşmak istiyorum ama yarışın gece bitmesi ve finish alanında konaklama imkânımın olmaması beni düşündürüyor. Kendi aracım da olmadığı için o saatte merkeze inme imkanım da yok. İki senedir bu yüzden 66K’yı koşup teleferik kapanmadan önce bitirmeye çalışıyorum
. Daha önce 100K’yı koşup benimle aynı durumda olan varsa tecrübelerini paylaşabilir mi?
Finish alanında yukarıda da yazıldığı üzere çadır konaklaması imkanı var. Çadır alanına yakın konumda Çobankaya kamp alanında kullanabileceğiniz ücretsiz duş imkanı var ayrıca. Çadır konaklaması uygun değilse ve Bursa’ya dönme zorunluluğunuz varsa finish alanından Bursa’ya dönüş o kalabalıkta çok zor olmaz. Görevlilerden, gönüllülerden ya da koşuculardan biriyle inebilirsiniz sanki.