Ultracı dostumuz Özgür’e finalde destek

Ultramaratoncu dostumuz Özgür’e surviverde mesaj desteği verebilisek güzel olur. Saygılar sevgiler.

1 Beğeni

İzlemiyorum. Başarılar dilerim.

3 Beğeni

Ultra koşucular mental olarak sakin insanlar. Tv programı ise amiyane tabirle aksiyon tansiyon istiyor.

A, finalistmiş.Bu akşam final.

“Survivor ilk bölümüyle 15 Ocak Pazar günü TV8 ekranlarında karşımıza çıkmıştı. Program 6 aylık serüvenin ardından 13 Haziran Salı bu akşam final bölümüyle ekranlara gelecek.”

2 Beğeni

Özgür hoca var diye bir izleyim bakayım dedim 7 dakika dayanabildim.Başarılar dilerim .

3 Beğeni

Şimdi baktım Özgür hoca olmamış şampiyon .Varlığın yeter hocam senin gerisi hikaye.Eline ayağına sağlık.

3 Beğeni

Survivor denen yarışma birincisini SMS oylamasıyla seçmek oldum olası saçma geldi, ara ara göz atmıştım ilk haftadan sonuna kadar gider demiştim öyle de olmuş.

1 Beğeni

Survivor’da yarışan birini niye destekleyeyim ya? Banane bundan?

2 Beğeni

Üslubunuzu forumun ve Spor aleminin genel havasına uygun bulmuyorum. Sizi bu yazılanı düzeltmeye davet ediyorum. Beğenirsiniz ya da beğenmezsiniz ve bunda da özgürsünüz. Ancak fikrinizi karşı tarafı incitmeden beyan etmeniz gerekir. Medeni insanlar böyle yapar.

4 Beğeni

Hocam kusura bakma mesajı bir ara editlerim ama cidden öyle düşünüyorum. Medeni insanlar arada sırada vurgu da yapmalı bence.

3 Beğeni

Herkese saygı :slight_smile: Kendimizce doğru düşündüklerimiz var. Ama bunun Kendimizce olduğunu unutmamak gerek. Her ne kadar bende sevmesem de sporcu karakterli birinin orada örnek oluşunu izlemek zevk verirdi herhalde. Hoş ben de vakit bulup izleyemedim. Kalın sağlıcakla. Sevgi dilinin benimsendiği bir dünya dileğiyle.

5 Beğeni

Sevgili aero buradan belli olmuyor olabilir. Ama buradaki birçok dostumuz birbirini çeşitli seviyelerde tanıyor. Dağlarda bayırlarda dere tepe demeden, zor şartlarda birbiriyle yarışan aynı zamanda yardımlaşan insanlarla dolu, böyle bir istekte bulunmak bir tür dayanışmadır. Neden sorusuna gelince dostluğun getirdiği bir taleptir. Katılıp katılmamak doğaldır.

9 Beğeni