Ultra Kitap 2024, E-Kitap

Arkadaşlar Ultra Kitap’ın 2024 yılı için genişletilmiş ve güncellenmiş versiyonunu E-Kitap olarak yayınlıyorum. Kitabı Android telefonlar, Iphone, Ipad ve Android tabletlerde sorunsuz okuyabilirsiniz. Ayrıca Google Play Books adresine giderseniz burada da masaustu veya dizustu bilgisayardan okuyabilirsiniz.

Öncelikle kitabın içeriği ve E-Kitap olarak nasıl okuyabileceğiniz hakkında aşağıdaki yazımı okumanizda fayda var. Iphone ve Ipad kullanıcıları için özellikle önemli. Neden daha önce olmadığı konusunda da bilgi vermeye çalıştım.

Üstteki yazıyı okuduktan sonra kitap linki burada

Herkese açık olan bölümü özellikle oldukça uzun tuttum. Ücretsiz şekilde okuyup işinize yarayıp yaramayacağına rahatlıkla karar verebilirsiniz.

Son olarak bir de Koşu Forum kullanıcıları için bir özel indirim yapmak istedim. Çünkü önümüzdeki yıl bu forumu açalı 10 sene olacağını fark ettim! Önce @spinodal Mert’in büyük çabası sonra sizlerin destekleri ile her şeyin sosyal medya üzerinden döndüğü bir ortamda hala seviyeli sekilde devam edebilmesine hem şaşırıyor hem de seviniyorum.

Dolayısı ile forumdan kitabı almak isteyen olursa belli bir limite ulaşmadan önce bana özel mesaj ile ulaşırsa indirimli şekilde alması için yardımcı olacağım. Şimdiden teşekkürler, keyifli okumalar.



37 Beğeni

Uzun zamandır beklediğimiz bir haberdi, çok sevindim. Ben kitabı temin ettim, herkese de temin etmesi hususunda muhakkak tavsiye ederim. İyi okumalar herkese…

4 Beğeni

Aykut hocam muhteşem bir iş olmuş,
Şansıma uzun yıllar sonra tablet aldığım ilk gün nazik mesajınız geldi,
Keyifle okuyorum tekrar.

4 Beğeni

Hazır konusu geçince elimdeki fiziksel kitabı tekrar okumaya karar verdim.

3 Beğeni