Tui rhodes marathon (rodos maratonu)

Merhabalar… geçen sene chios hard stone sakız adası trail koşusu için açtığım başlık gibi gitmiş olanlardan gidecek olanlara tecrübe öneri aktarımı için tarih belirtmeden bir yarış başlığı açmak istedim. Tui rhodes marathon rodos adasında nisan ayı içerisinde koşulacak. Kayıtlı koşusuları paylaşmadılar ama geçen sene birkaç Türkün katılmış olduğunu gecmis sonuçlardan gördüm. Bu sene ben yari maraton parkurunu koşucam umarim forumdan da katılmış veya katılacak olanlar olur da biraz oneri alabiliriz

5 Beğeni

Şimdiden bol şans:) İzmir’den birkaç arkadaşım gidecek bu yılkine. Ben Çeşme’de koşacağım için bana fazla olurdu bir ayda.
Bu arada Viyana’da maraton hazırlıkları için Prater’de kış koşusu düzenliyorlar. Geçen hafta olana katıldım. Çoluklu çocuklu bir kalabalıkla ve güzel bir havada yarı maraton tamamladım. Yarış kiti dedikleri bir tek göğüs numarası idi, tişört, çanta bile yok. Neyse ki koşu sonrasında ikramlar boldu​:heart_eyes:

4 Beğeni

Merhabalar

Yarış sağlıkla bitti… kısa bir aktarım yapmak istiyorum. Ben Rodos a Fethiye üzerinden feribot ile gittim ulaşım 2 saat sürüyor.Old Town icin degil ama çevreyi gezmek icin mutlaka arac kiralamak gerektiğini düşünüyorum.konaklama gezilecek yerler vs herhangi aklına takılan birsey olan özelden sorabilir… konuyu dağıtmadan yarışa geçeyim,ben hazirlanmanın nispeten kolay ayrica gezerken de yorulacağız düşüncesi ile 21k parkuruna kayıt olmuştum bu parkura 726 toplam kayıtlı kisi vardi ve 11 tanesi de Türktü. Yarış surların etrafında geçen 13.k ya kadar da düz bir parkur,sonrasında bir çıkış var ama ortamın güzelliği ve parkurun konumu itibari ile PB yapmaya cok uygun.birkac km de bir yaptiklari canli performanslar da ayruca guzeldi.Gelelim organizasyona ben belki bu konuya takıntılı olabilirim ama yarışlarda pis ve sayısı az tuvalet sıkıntısı burda yoktu. Kit dağıtım alanı makarna partisi biraz sönüktü ama herkes ilgiliydi.Makarna partisine katilim 6 euroydu ama katilmak isteyenlere sapka hediye veriliyordu.Yarış sırasında da sonrasında da hersey abartıdan uzak ve kaliteliydi.öncesinde hangi cp de Jel, elektrolit ve su olacağı, kaçıncı kmlerde tuvalet olacağı anlik olarak da gelişen bilgiler hep mail olarak iletildi.sehir yarışı okadar benimsemis ki yollarin kapanmasi insanlari hic rahatsiz etmiyordu hatta yaris icin geldigimizi soyledigimizde ayrica ilgi gosterdiler.hem gezerim hem de koşarım diyenler icin Rodos guzel bir alternatif olabilir biz ailecek cok memnun ayrıldık.

13 Beğeni