Trail ultramaratonlar için ayakkabı önerisi

Antalya’da antreman yapan biri olarak yağmurlarda baya ıslandık. Bu tecrübe oldu benim için. Bence suyu alsada iyi atabilen bir ayakkabı en mantiklisi çünkü bazı yerlerde ne kadar özen gostersemde su birikintilerinde ayakkabı defalarca doldu. Ama bez ayakkabilarim suyu hemen attı. Ayrıca benim gozlemledigim Çamurlu yerde büyük dişli ayakkabılar sorun, çamuru ayakkabı altında tutunmasına sebep oluyor ve aşırı bir çamur yumağı oluşuyor. Nike Terra kiger 3 hafif bir ayakkabı 3 veya 4 mm bol dişli orta sert tabana sahip, üstü hava alabilir ince bir yapısı var ama orta sert taşa bastığınız da tabaninizda hissetmenize sebep oluyor ben bu yüzden geri iade ettim yurt dışı forum ve tanıtım videolarında toprak yollar için tavsiye edilmiş, kayalık alanlar için değil. Under armour speed tirenin üstünde bulunan kumaşı koşu esnasında ayağa baskı yapıyor rahatsiz ediyor. Ben kalenji kiprun trail mt aldim. darbeleri daha az hissettiren bir tabanı var kayalık alanlar için uygun genel trail ayakkabısı ağırlığında, Antalya Decathlon da kiprun trail mt indirime girmiş uygun fiyatlı bilginize. https://www.runrepeat.com sitesinde ayakkabıların karşılaştırma ve puanlamasi var referans alınabilir, incelenebilir. Saygılarımla

3 Beğeni