Topuktan yukarı doğru yükselen ağrı

Merhaba 3 gündür topugundan yukarı doğru yükselen bir ağrı var ağrı koşmayı enegelmiyor veya artmıyor ama beni zaman zaman rahatsız. Ediyor hafif bir ağrı doktora gitemk istemiyorum bundan dolayı yaşayan varmı varsa nasıl geçti öneri

Bence bir süre dinlendirin. Aşil tendinitin olabilir. İlk önerdikleri dinlenme oluyor. Benzer şekilde ben de ağrı hafif ya da ısındıkça geçiyor diyerek antrenmanlara devam etmiştim ta ki bir gece ağrıyla uyanıp üzerine basamayana kadar. Sabahları kalkınca, ya da uzun süre oturduktan sonra kalkınca da oluyorsa aşil tendinitin olabilir. Ama olsun ya da olmasın bence vücut zaten ilk etapta yapılması gerekeni söylemiş, dinlen demiş.

1 Beğeni

Süre ne kadar fıacaba

Dinlenme gerçekten önemli. Ama koşu öncesi ve sonrası ısınma & soğuma ve germe hareketleri de bir o kadar önemli. Koşu öncesi ve sonrası germe hareketlerini yaşadığım acı tecrübelerden sonra layıkıyla yapmaya gayret ediyorum. İnternette bu konuda çeşitli kaynaklar var. Sağlıklı günler dilerim.

Merhaba 3 günlük bir dinlemenin ardından ayağımda ağrı yok ama hala biraz vücut ağrılarım var geçen hafta biraz fazla antreman yaptım snaraim Recovery koşusu ile bu günü tamamliycam haftaya yarış var bomba gibi yarisda kosucam tavsiyeleriniz için teşekkürler