Takas (Asics metaspeed Paris modeli)

Merhabalar elimde asics metaspeed Paris modeli koşu ayakkabısı var. nike air zoom alphafly next 2 tarzı koşu ayakkabısı ile takas etmek istiyorum. Ayakkabım 42.5 numara ve tek sefer kullanıldı.

Merhaba,

Asics ten memnun olmama sebebiniz nedir ?

Bana uygun bir ayakkabı değil ayak yapıma vs.

Merhaba paris için en son rakam ne yapabilirsiniz

Selamlar

Elimde 42 numara TNF Oxeye Teck trexxing ayakkabısı var. Bu model ile takas duşünürmüsünüz? Birde ayakkabının fiyatı nedir?

Hangi ayak yapısına sahipsiniz ? Basış şekliniz nasıl ? Biraz daha detay verebilirseniz, biz de kendimiz için değerlendirmesini daha kolay yapabiliriz.

Dışa basıyorum. 42 numara normalde bana tam oluyor ama yarım numqra büyük aldım ve ayağımı tam kavradı yastıklamasi falan güzel ayakkabının ayrıca ayağım taraklı değildir.

Metaspeed karbon plaklı ayakkabı olduğu için belirli pace koşularda işe yarıyor.Günlük antreman koşularında pek kullanışlı bir ayakkabı değil bana göre .Ben denediğimde ciddi ağrı yaptı alt baldırlarımda.Yaşadığım tecrübe kendi adıma bu

Şöyle bir anım var. Çok uzun koşabilen biri değilim. Geçenlerde ilk 15 km koşumu grupla birlikte bilmediğim bir parkurda koştum. Parkurda toprak yol da varmış. Beni kimse uyarmadı. Karbon plakalı ayakkabıyla bitmedi son km ler. Koşu bitti pazar günüydü. Pazartesi mesai için yataktan kalktım baldır ağrısından yürüyemiyordum. Tabi seviyem biraz daha ileri olsa belki bu kadar ağrımazdı sonuçta ilk 15k koşumdu ama yine de yanlış ayakkabı 5 günlük baldır patlamasına sebep oldu. Ama sadece tartan pist veya düzgün bir asfaltta 10k için giyersen kuş gibi hissediyorsun. Ayakkabı senden önde koşuyor.

Merhabalar 7500 son fiyattır. Teşekkür ederim