T-shirt Malzeme

Arkadaşlar bu nasıl koşu t-shirt’ü oluyor? %57-59 pamuk/%41-43 polyester. Sırılsıklam olmaz mı?

sportive. com.tr/nike-trail-dri-fit-erkek-turuncu-kosu-t-shirt-fq3914-846-1/?integration_renk=N11&integration_beden=M

2 Beğeni

Nike dri-fit kumaşında kullanılan sanırım cotton tee adıyla
Kimyasal işlem görmüş pamuk fiberi

1 Beğeni

Pek öyle gözükmüyor sipariş vermiştim bildiğin pamuk yani geri iade edeceğim.

1 Beğeni

dri-fit kuru kalmasıyla ve nefes almasıyla ünlü, hepsi aynı karışım değil mi

1 Beğeni

%100 polyester kullanıyorum ben t-shirt’lerde. Hiç güven vermedi bunun kumaşı kullanan varsa yazsın.

2 Beğeni

iki adet var, maalesef kurumuyor. ozellikle serin, soğuk kış koşularında durduğunuz anda ıslak yapısı anında soğuğu hissetmenize neden oluyor.

6 Beğeni

Benimde 1 tane var kurumuyor gündelik kullanıyorum.

Konu dışı ama “Amazon’da adidas own the run ve run it tee” koşu tshirtleri uygun fiyatta bu aralar. Günlük değişiyor gerçi fiyatları :blush:

5 Beğeni

Ben de giydim mangala geldim ne yapalım :grinning_face: Ama koskoca marka nasıl bunu koşu tişörtü diye satıyor anlamış değilim.

4 Beğeni

Aldığım gibi geri iade ettim. Benim de hoşuma gitmedi. Ultrailstore ın ürünlerini kullanan varsa yorum yazabilir misiniz

4 Beğeni

Bugün Neşet Suyu parkurunda giydim. Sabah olmasına rağmen ilk turu bitirirken resmen üzerime kova ile su dökülmüş gibiydi. Bazı yarış sonu verilen ( çok eleştirilen) tişörtler bile bu kadar kötü değil. Koşu malzemesi konusunda nike tam bir hayal kırıklığı benim için.

3 Beğeni

Nike’ın çok sahtesi var geçenlerde aldığım Nike Dunk ayakkabılar epey başarılı replikaydı iade ettim.Bahsedilen tişörtten giymedim fakat giydiğim Nike giysiler genelde başarılı , pazardan aldıklarım hariç.

4 Beğeni

Aynısının siyahını ben de aldım. Bildiğin pamuklu. Günlük kullanıyorum. Dri-Fit değil bence zaten logo da görmedim ama diğer dri-fitler ile alakası da yok. Delikli hava transferi yapabilecek bir alanı da yok.

3 Beğeni