Arkadaşlar selamlar. Suunto spartan sport kullanıyorum. Suunto uygulaması stravayı görüyor ancak strava koşuları otomatik atmıyor. Apple watch gibi bir saatle bunu kokaylıkla yaparken. Suunto gibi bir markada neden zorluk cıkar. Bilgisi olan varmı
Suunto uygulanmasından kastınız Suunto app olmalı.“Movescount” uygulaması bitip “Suunto app” uygulamasından devam ediliyor.
Uygulama ile strava arasındaki bağlantıyı kesip tekrar bağlamayı deneyebilirsiniz.
Bu kısmı detaylandırabilir misiniz?Saatte koşu var, suunto app’a o koşu yükleniyor.Yüklenen koşu stravaya senkronize olmuyor,yüklenmiyor?Uygulamanın stravayı görmesi, uygulama ayarlar kısmıyla mı ilgili?
Bendeki polar saat poların kendi uygulamasıyla senkron olmuyordu.Uygulama ile ilgili güncelleme varsa güncellemek denenebilir.
Konuyu hortlasmis olayim, belki basina gelen olmustur, dun sabah kosusu Suunto App uygulamasinda gorunuyor, fakat Strava’ya antrenman yuklenmedi. Denemek icin gun icinde yaptigim yuruyus antrenmanini da kaydettim, yuruyus antrenmani Strava’ya yuklendi ama sabahki kosu halen yuklenmedi. Bir ara acaba eslesme hatasindan midir diye dusunup suunto app Ile Strava arasinda baglantiyi kopartip yeniden baglanti yaptim, bir turlu yuklenmiyor kosu antrenmani. Ayni kosu antrenmani kullandigim Rus uygulamasina suuntoapp’tan otomatik yuklendi, demek ki sorun Stravada gibi gorunuyor. Ayni gun icindeki iki antrenmandan sabah olan Strava’ya senkronize olmuyor, oglenden sonra olan Strava’ya senkronize oluyor. Var midir bir cozumu acaba?
Dün sabah ben de aynı sorunu yaşadım, aynı şekilde bağlantıyı kesip tekrar yaptım olmadı. En son Suunto uygulamasından indirdiğim .fit dosyasını Strava’nın desktop arayüzünde manuel olarak girince sorunsuz aktardı.
Bende ayni sekilde bugun oglen yukledim, demek ki suunto Ile alakali bir problem. Tesekkurler yanit icin.