Suunto Amiral Saatler

Sabah sarj 41di, şimdi 36.3 günde bitecek gibi değil ama hızlı.Fabrika ayarı işe yaramıştır umarım.

Evet sıfırlayınca düzeldi

2 Beğeni

Sifirladiginizda gecmise donuk tum datalar, antrenmanlar, gecmis silindi mi? Bende Race modelini sifirlamayi hep erteliyorum korktugum icin.

1 Beğeni

Mobil uygulamada duruyor. Saatte siliniyor.

2 Beğeni

Şarj konusunda aldığı aksiyonun yararını gören oldu mu? Son güncellemeden beri benim Race’te de normal kullanımda şarj hızlı gitmeye başladı. Aktivitelerin götürdüğü kısımlarda sorunum yok da normalden daha sık şarj eder oldum. Bir sonraki şarjda bi test edeceğim.

1 Beğeni

suunto race modelinde 10 günü rahat görüyorum, uyku takibi ve nabız açık şekilde.

3 Beğeni

10 günde %100’den %15’e indi. Nabız ve uyku takibi açık. Sadece 5 aktivite var, onlardan da bir tanesi GPS’li. Birkaç release öncesinde çok daha fazla GPS’li aktiviteye rağmen daha uzun gidiyordu. Abartı kötü değil ama eskiden 15 günü çıkarabiliyordum daha fazla GPS’li aktivite ile. Bilemedim.

++ Bugün yaptırdığım efor testi sonrası ufak bir edit.

Test boyunca EKG monitörü karşımda açıktı. Aynı anda kol saatimin optik sensörünü kullanacak şekilde saatmi de başlattım. Nabız değerleri birebir aynı gitti. Maksimum 2bpm falan şaştı. Performansına gerçekten şaşırdım.

4 Beğeni

Hocam saati ilk alanlardan ve forumda bu konuyu açan kişiyim. İlk yazımda optik sensörün çok hatalı ölçtüğünden bahsetmişim, demek ki ciddi manada iyileştirme gelmiş saatlere.

2 Beğeni

Selamlar, Race S modeli için kordon arıyorum, s.terest haricinde bir seçenek bulan var mı? bir kordona 4000TL vermek istemiyorum. Şimdiden teşekkürler.

2 Beğeni

300-500 TL arası kol saati pili değiştiren yerlerde satılanlardan aldım.Orijinal yırtılmıştı, yan sanayi daha sağlam.E-ticaret yerleri de satar ama kargo, 20 22 24mm uyar mı derdi yok saatçide.
Havuz denizde çıkar mı bilmem.

4 Beğeni

Race modelini aldığımdan beri kayışlarını internetten alıyorum. Race S de 22mm kullanıyor sanırım. Amazon’da vb birçok model var.

2 Beğeni

Yeni yazılım güncellemesi gelmiş, sadece Race 2 ve Vertical 2 modellerini kapsıyor. Race için batarya konusunda bir güncelleme bekliyordum. Yalan yok, gelmemesi sinirimi bozdu. Son zamanlarda 1 hafta ancak gidiyor ve sorun yazılımsal mı yoksa bataryanın donanımsal olarak kapasitesi mi azalıyor bunu anlayamıyorum.

Yeni özellik gelmese de Vertical ve Race için forumlarda kullanıcıların ilettiği durumlarla alakalı iyileştirme güncellemesi gelmeliydi.

2 Beğeni

Merhaba; Vertical 2 de aynı şekilde fazla pil harcıyor, ben de pille ilgili güncelleme olur diye bekliyordum. Antreman esnasında sorun yok, 50 saat rahat gider ama günlük kolda dururken çok harcıyor. Ekran yüzleri de bunu etkiliyor sanırım(bazıları daha fazla harcatıyor gibi)

2 Beğeni

Merhaba, Race S için mobil bildirimler koşu esnasında gelmiyor (whatsapp vs), sadece aramaları görebiliyorum. Uygulamayı güncelledim bildirimler açık ama çözemedim. Bilgisi olan var mı?

1 Beğeni

Son yazılım güncellemesi sonrasında bildirim ayarları fazlaca alt gruba ayrıldı. Bildiğim kadarıyla aktiviteler özelinde de aynı ayarlar mevcut. Örneğin bende salon bisikletinde mobil bildirimlerim açıkken açık hava sürüşünde kapatıyorum.

Normal ayarlar menüsünden farklı olarak koşu moduna girince Egzersiz Seçenekleri → Mobil Bildirimler kısmını bir kontrol edebilir misiniz hocam? Orada açıksa alt tarafında bir de uygulama bildirimlerini ses&titreşim diye ayarlayabiliyor olmalısınız.

2 Beğeni