Bir kaç kez kullandığım su torbam bugün delindi ve nedenini anlayabilmiş değilim. Çantanın içinde askıda duruyor ama bükülme kaynaklı bir delinme gibi. Acaba bir çözümü var mıdır kurtarabilir miyim diye sormak istedim. Yoksa çöp mü oldu
. Çok az ama damla damla da olsa akıtıyor ve rahatsız ediyor.
Parmağımız üzerindeki küçük beyaz çizgi gibi olan yerden.
1 Beğeni
Pattex damla şeklinde damlatılıp kuruması beklenebilir. Başka bir çözüm aklıma gelmiyor 
1 Beğeni
teşekkür ederim
. Sanırım soft flask zamanı geldi.
1 Beğeni
Temizlik için sirke ve sabunlu suda bekletiyorum, bazen sadece sirkede bekletiyorum. Kullandıkça azalabiliyor. Tamamen geçti mi bilmiyorum çok alıştım 
2 Beğeni
Ben de temizlik için ılık su, sirke kullanıyorum, bazen de bulaşık deterjanı. Elimdekini 6 aya yakındır kullanıyorum, hala az da olsa plastik tadı geliyor, azaldı ama ne yaptıysam geçmedi.
2 Beğeni
Bir de yukarıda alıntılanan mesaj zamanında Dechatlon’un soft flaskı 60 liraymış. Şimdi 550 lira.
Yarışlarda istenen sanıyorum “soft flask” değil, yeniden kullanılabilir bir matara olması. Örneğin ben de temizlenebilirliği vs. açısından yarış katılımlarında bisiklet matarası kullanmak istiyorum ama o da Dechatlon’dan aldığım yeleğimin gözlerine tam sığmıyor ya da sallanıyor. Halbuki fit olan bir model bulabilsem, biberon fırçası ile çok rahat temizleniyor onlar. Koku da kalmıyor öyle çok fazla.
Daha önce aynı kullanımı sağlayanlar varsa matara önerilerinize talibim. 
1 Beğeni
Decathlon’dan aldığım soft flaskları 4-5 yıldır kullanıyorum, her kullanım sonrası biberon fırçası ile yıkıyorum. Isırarak su içtiğimiz şeffaf kısmı da çıkartarak hem şeffaf kısmın içini hem de alttaki sert plastik kısmını da güzelce yıkıyorum. Kokuyu bence bu kısım yapıyor.
1 Beğeni