Strava'ya Nabız Bandı Desteği Geri Geldi

"Bluetooth is back: Record heart rate on your phone"

25 Eylülde DCRainmaker Strava’nın bluetooth desteğini tekrardan geri vereceğini yazmıştı. Yaklaşık bir saat önce gelen Strava mailinde bluetooth nabız sensörlerinin bağlantısına tekrardan izin vereceğini belirtmişler. Keşke desteği kesmeden devam etselerdi de bu geri vitesi yapmasalardı.

Denedim çalışıyor ancak Strava ile Nabız verilerimi tutar mıyım derseniz cevabım kocaman bir Hayır.

Beni yarı yolda bırakmayan Runkeeper’ımla tüm verilerimi tutmaya devam ederim.

5 Beğeni

Dün akşam koşuda fark ettim. Harika oldu . Tamda nabız bandı almıştım çok sevindim .

2 Beğeni

Merhaba, bu özelliği kullanabilmek için nasıl bir ürün tercih edilmeli ? Detay için bakındım ama bir şey anlamadım açıkçası.

1 Beğeni

@mstcn merhaba.Evde nabız bandı varsa, nabız bandını takıyorsun.Strava mobil uygulamadan record deyip aşağıdaki kalp işaretini tıklıyorsunuz.Bendeki nabız bandı kayışını bulamadığından deneyemedim.Saatin nabız açık ama onu da görmedi.Nabız bandıniz varsa bu şekilde deneyebilirsiniz.(dondurmanın altındaki kalp)

Şurada daha güzel anlatmışlar.

1 Beğeni

@fatihboyaci Çok teşekkür ederim. O küçük ikonu görmeme rağmen ne olduğunu idrak edemedim sanırım. Bir saat veya bandım yok, saat için kendi adıma erken olduğu düşüncesindeyim (en azından 10k koşabilmeliyim, sonrasında ödül olarak edineceğim :slight_smile: )
Bu süreçte, nabız ve koşu ilişkisini görmek, tanımak ve anlamak için bir nabız bandı edinerek Strava üzerinden koşularımla ilişkilendirebilirim diye düşündüm. Bu düşünce şeklinde nabız bandı alırken dikkat edilmesi gereken bir detay var mıdır ?

1 Beğeni

Fiyat ve doğruluk benim iki kriterim😊Polar h7 kullanıyordum, memnundum.Bazı saatlerin hr ölçümleri nabız bandına çok yakın.O nedenle alacağın saatteki hr ölçümü işini görebileceğinden çok pahalıya şimdi nabiz bandı almam.Decathlon 350TL’ye var ama ürünü şikayetleri vs incelemek gerek, decathlon İngiltere’den yorum okumak gerekebilir.

Polar oh1 plus, sarjli olması batarya ömrü açısından dejavantaji, fiyat 6-9 ay oncesinde uygundu ama arttı.Genel olarak güzel.
Almanya Hollanda vs akraban varsa, Türkiye’ye postalaması durmuştu covid meselesinden.(Polar ürünlerini Türkiye’ye yollamıyorlar, covid durumları olmasa bile.)

1 Beğeni

Amazon Almanya tarafından 440TL+93TL vergi+80TL kargo=615TL yaklaşık.6 taksit.Bu haliyle bile genel satıştan bir miktar uygun.
Almanya’da veya ücretsiz kargo gönderilen ülkelerde tanıdığı olan 440TL.
Black friday oralarda, ben tursil almaya devam ediyim.:sob:
50 TL world puan ile 565TL.
https://www.vakifkart.com.tr/kampanyalar/secili-internet-sitelerinde-tek-seferde-500-tl-ve-uzerine-50-tl-worldpuan-17096
1 Beğeni