Strava fiyatları ve DCRainmaker savaşı

Ekstra bir şey yapmadım. Önceki senelerden devam eden üyeliğim, aynı tutarda yenilendi. Ama strava üzerinden ya da web sitesi üzerinden değil de GooglePlay, ApplePay üzerinden deneyin bakalım orada ne fiyat çıkacak.

2 Beğeni

Aboneliğimi geçen yıl sonlandırmıştım.Şimdi " sana 900 TL olur abi" diyor Strava :slight_smile:

2 Beğeni

GooglePlay üzerinden mi denediniz?

1 Beğeni

“Unlock your year in sport” şu istatistikler için bile para isteyen bir vampir firmaya dönüştüler. Umarım azalarak biterler.

6 Beğeni

Özel teklif göndermişler bana :slight_smile: Google play den yönlendirme yapınca da 29.90$ çıkıyor.Haklarını yemeyim 2 ay da bonus vermişler.Yani aylık 64tlye geliyor.Bedavadan biraz pahalı.Sorun şu ki aynı şeyi bedava verenler var.Adamlar pahacı değil biz fakiriz :))

3 Beğeni

Merhaba. Strava Türkiye için fiyatı düşürmüş. :rofl::rofl:

Direk strava ile ilgili değil ama abonelikleri sanal kredi kartı ile yapmak mobilden avantajlı;
Google drive aylık 10TL alıyor, alsın dedim.Ödeme yöntemi mobil seçtim.Her ay Vodafone faturada 10TL Google play ücreti, 30TL Vodafone’un hizmet bedeli.

Türk’ün Türk’ten başka düşmanı yoktur sözünü haklı çıkarıyor; dikkatsizlik ve suç kullananda,takip etmeli ve okumalı şartları.
İptal ettim.

4 Beğeni

Dark mode pek olmamış sanki. Koşu, spor biraz daha light mode işi gibi. Her uygulamayı dark mode kullanırken strava garip geldi. Haritalar da gece haritası gibi olmuş. İleride feedbacklere göre daha güzel görünüme sokarlar umarım.

Örneğin @Orkun yüzmüş ama aktivite maviyle hiç alakalı olmadığı için garip görünüyor.(Sanki küçük çocukların karalama tahtası)

Not: ya çok soğuktasınız ya da çok sıcakta :slight_smile:

Parkta mı koşulmuş, nerede koşulmuş hiç anlayamıyorum. Parkın içindeki su mu başka bir şey mi, o da muamma. Modeu dark yapıp haritayı açık gri yapabilirlermiş en azından.

Trail ise teknik haritaya dönmüş. Ağaç vs hiç belli değil. 3dler eskisi gibi görünüyor. En azından onu bozmazlar umarım.

Sonuç olarak light modea geri döndüm.

2 Beğeni

Bende aninda light mode a gectim, anlasilmiyor.
Cumartesi +5 dereceden pazar +40lara gecis, ilk iki uc gun zorladi sabah kosularini, tatilde 05.15 te mecburen kalkiyorum gunes en azindan cikan kadar kosmak icin.

4 Beğeni

Hazır moddan bahsedilmişken, harita tiplerindeki ilginç seçenekleri daha bugün fark ettim.

Teknolojinin farkındalık oluşturmak için kullanılması mı demeliyiz, yoksa tuzu kuru birinci dünya ülkesi vatandaşların kendilerini iyi hissetmeleri için bir tatmin aracı olarak kullanılması mıdır bilemedim. Görünce ilk tepkim gülümsemek oldu, ben ikinci olasılığa daha yakınım.

2 Beğeni

Strava yıllık ücreti 4 senedir aynı diyebiliriz. 1 Ocak 2025 244,99TL.

Aman uyanmasınlar. Şubat başı yenilemem var.
Bu arada ben bunlara 5 yıl önce mail atıp bak fiyatlarınız çok pahalı. Biz dolar kazanmıyoruz bize bir güzellik yapın yazmıştım. Yazdığım ne kadar etkili oldu bilinmez ama google play’de fiyatı düşürdüler. O gün bugündür böyle.

4 Beğeni

Bende $29.99/yr olarak gözüküyor. Sizde neden bu kadar düşük?

1 Beğeni

Şuana kadar hiç ücretli kullanmadım. İOS uygulamasından girdiğimde 799,99 TL/yıllık, 129,99 TL/aylık görünüyor bende. Ücretsiz abonelikten devam ediyorum.

2 Beğeni

Merhaba,
Strava android telefonda yüklü.Sanal karttan bir tanesi google pay’e tanımlı.Strava’yı sıfırdan satın almadım.
Telefonda yüklü strava uygulaması, google hesabı–>abonelik ve ödemeler kısmında yenileme ücreti 244,99TL.

Android telefona yükleyip ilk alım veya güncelleme ücretini görebilirsiniz.İyi günler

Not:google pay’deki kredi kart limitini 250TL yapın.Eğer fiyat daha fazla ise çekim yapmaz,limit yetersiz der büyük ihtimal.

Başka hesaptan al dedim, yukarıdaki görüntü çıktı, google pay ile devam ettim,az kalsın ikinci kez üye oluyordum :slight_smile:
Limiti hemen indirdim sıfıra.29 Ocakta yeniden güncellenecek demekte, o nedenle sıfırdan sanal kart ile denemenizi ve sonradan google payden kaldırmanızı öneririm.

Evet 29,9 dolar gözüküyor.Cancel yaptım.

1 Beğeni

3 arkadaş şimdi kontrol ettik. Bana 4. sene de aynı fiyatı vermiş görünüyorlar. 244,99 TL, 2. arkadaşa 279,99 TL, diğer arkadaşa 799,99 TL.

1 Beğeni

Teşekkür ederim açıklama için. Fakat inşallah ben uğursuzluk getirmemişimdir. :slight_smile:

1 Beğeni