Duncan Mccabe’ e ait çalışma. Hem video hem de strava linkini paylaşıyorum aşağıda.
Türkiye’de bu kadar düz bir zeminde, düzenli kentsel yapılaşma vardı da biz mi koşmadık . O dansı İstanbul’da yaptırmaya kalksak, o çizgi adamın beli kırılır herhalde
Edit: Google haritalarda, bölgenin detayına baktım. Kol ve bacaklardaki çapraz çizgilerin oluşması mümkün görünmüyor. Bir sahtekarlık var mıdır diye düşündüm. Ama sonra çamur atmak kolay bir yol diye biraz daha düşününce çapraz çizgileri oluşturmak için aktiviteyi çizginin başında pause edip, diğer ucunda tekrar başlatmış olabilecegi aklıma geldi… ki zaten X’teki bu paylaşımın altındaki yorumlarda da konu geçmiş ve McCabe de orada bu yöntemi kullandığını belirtmiş. Yaklaşık 10 aylık bir süreç.
Çok iyi ya Güzel bir enstantane olmuş
Kesinlikle öyle. İstanbul’da değilim ama koşuya yeni başlamış biri olarak semtimin yokuşları bende en çok motivasyon düşüklüğüne sebep olan şey. Tek düz alan bediyeye ait spor salonunun etrafı. 400 metre. Orada yaparak başladım ancak gün geçtikçe sanki çarkta dönen hamster gibi hissetmeye başladığım için bıraktım. İyi yanından bakarsak lizbonda yaşasak hiç adaptasyon sorunu çekmeyiz Konusu geçmişken içimi dökeyim dedim. Burada kim nasıl koşar ki