Sizi tebrik ediyorum Belki yanlış algılıyorum amma lakin Meselenin ayakkabıdan ziyade yapılan adaletsizliğe,insanların emeklerini hiçe saymışlığa bir başkaldırı umarım bu şikayetiniz bizlere ve gelecek jenerasyonlara örnek teşkil eder
Teşekkürler. Elbette mevzu kesinlikle para değil çünkü onu zaten geri aldım ve ayakkabı da kendime değil, bir kız öğrenciye hediye olarak almıştım. Meselemiz Hak. Yaptığınız işin hakkını vereceksiniz. Skor değil önemli olan. Bu şekilde memleketin en büyük şirketi olsanız ne önemi var. İnternette benzer sorunu yaşayan yığınla insan var iken bu konuda 2 özür içerikli söz söylemeden yarın yeni kampanya yapıyoruz demek insanlarla dalga geçmektir!
LC Waikiki’ye burun kıvıranlar şu görsele iyi baksın. Bu şirketin başındaki iş bilmezler özellikle. Şans falan değil bu. Verdiğimiz siparişlerin tümünde aynı performansı gösterdiler. Soru ya da sorununuz olduğunda ise anında konuşacak birilerini buluyorsunuz karşınızda. Bu örneği özellikle verdim çünkü SPX, LC Waikiki yanında bakkal gibi kalır.
Ben de 3 adet şort sipariş vermiştim. Cross 5” shorts M modelini göndermediler. Sadece onaylandı ibaresi mevcut. 2 hafta oldu hala cevap yok. Ben göndereceklerine inanıyorum
Şaka gibi yaa. Alışveriş yapmıyoruz da çekilişe katılıyoruz sanki. Günler haftalar boyunca sonuç ne olacak diye merak, endişe, öfkeyle bekliyoruz. Bu arada Allah bilir kaç kişiden aldıkları paralar ile neler yapıyorlar!? Bu şekilde sipariş alıp yeniden üretim mi bekliyoruz acaba?
Bu konuda bakanlık bi şeyler yapmalı çünkü 30 gün süre vermişler gönderim için.
Bir de ürünlerinizin fatura durumunu kontrol ediyor musunuz? Benim 2 üründen birine fatura kesmemişler.
Ben de Salomon’un yukarıda paylaşılan şortundan sipariş verecektim iyi oldu yazdıklarınız. Bu tarz başlıklar marka seçiminde de yarış seçiminde de etkili oluyor.
Gönderemediler malesef stok olmadığından para iadesi yaptılar. Ama diğer 2 şort geldi sorun yok. Bu arada Salomon sense serisi baya hafif ve kaliteli malzeme tavsiye ederim.
Salomon.com.tr bu site salomonun resmi sitesi mi malum sahte site çok
Orjinal site ama indirim SPX’ in sitede mevcut.
evet, bu resmi site
Şirket unvanını görünce şaşırdım. Bu aralar sosyal medyada çok popüler olan anne oğul Olgarlar var. Motorsiklet tutkunu olan Olgar’ ın, SPX ürün inceleme videolarını da görmüştüm. Sanıyorum onların girişimi bu şirket. Sosyal medya üzerinden kendilerine ulaşın belki süreç hızlanır?
Evet evet onlara ait SPX. Her yerde şöyle iyiyiz böyle ustayız diye yazmakla olmuyor işte bu işler. Kibirlerinin kurbanı oluyorlar. SPX ve içindeki markaların çoğu iyi olmasına karşın yöneticileri hakkında aynı şeyi söylemek zor. Bakın aynı sorunu sadece burada bile kaç kişi yaşamış! Ülke genelini düşünürsek kim bilir kaç kişiyi üzdüler sadece bu sorun yüzünden.
Derdim ayakkabı ya da para olmadığından topu yetkililere attım. Onlara karşı savunsunlar kendilerini
Ben dikkatimi çektiği için paylaştım sadece, kesinlikle tepkinizde haklısınız. İyi ki sizin gibi hakkını arayan insanlar var, diğerleri içinde hizmet kalitesinin artmasını sağlıyorsunuz. Ancak heyetten de pek ümidim yok açıkçası!
Teşekkürler.
Olsun, biz elimizden geleni yapalım da gerisi Allah Kerim
6 Kasım’da verdiğim sipariş ile ilgili son bilgilendirmeyi yapayım. Tüketici hakem heyetine başvurduktan sonra para iademi 29 Kasım’da alabildim. Hakem heyetine başvurmasam ne olacaktı bilmiyorum.