Selamlar herkese.
İstanbul maratonu kitindeki çeki kullanmayacak iseniz bana verebilir misiniz? Ne zamandır almak istediğim bir Hoka şort vardı onu alırken kullanacağım.
Selamlar herkese.
İstanbul maratonu kitindeki çeki kullanmayacak iseniz bana verebilir misiniz? Ne zamandır almak istediğim bir Hoka şort vardı onu alırken kullanacağım.
Mesaj gönderilmiştir hayırlı olsun.
Çok çok teşekkürler ![]()
Dikkat edin indirimli ürünlerde kullanılmıyor.
Denedim şimdi, öyleymiş evet
Ama değerlendiririm mutlaka.
Bugün bir çılgınlık yapıp bu çeki ben de kullandım. İlk defa bir Hoka yol koşusu ayakkabısı aldım ![]()
Maraton koşacaklara şimdiden başarılar dilerim.
Not: %20 indirime rağmen Hokalar çook pahalı ![]()
Evet yaa. Keşke SPX Hoka distribütörü olsa. Fiyat, indirim, kampanya, hediye çekleri, puanlar konusunda iyiler.
Sportive’den henüz hiçbir şey almadım çünkü bana çok ‘‘tüccar’’ görünüyor her zaman. Hangi ürünlere baksam çoğunlukla en yüksek fiyatları hep onlarda görüyorum.
Çok kısıtlı bir bütçem olmasına rağmen Merrell, Quiksilver, Asics, Tresspass, Salomon ürünleri alabiliyorum SPX sayesinde. Hatta geçen ay Belgrad Ultra kitinden çıkan çek sayesinde Corratec bisiklet alırken 7 binden fazla indirim yaptılar.
Sportive reklam, sponsorluk işlerine yığınla para harcayacağına reklamın en gerçek ve hayırlı olanı müşteri memnuniyetine önem verse keşke. Verdikleri çekin pek bir numarası da yok çünkü geçerli ürünlerin çoğunda zaten appe özel yüzde 15 indirim var.
Sportive de alphafly lar şu an indirimde. Ben oradan indirimle birkaç kez ayakkabı almıştım. Tüm mağazaları takip etmek lazım, numara kalmayınca hepsinde ucuza alabiliyorsunuz. Ben indirim çekini oğluma ayakkabı almak için kullandım, yavaş yavaş onu da koşuya araştırıyorum.
2 kasımda maraton için verilen indirim çekini kullanmadım . Bu ayın sonunda geçersiz oluyor.Değerlendirmek isteyen olursa kullanabilir.