Sporterest.com suunto satış

Merhaba;
Sporterest.com sitesi eski suunto saatini belli bir miktara sayıp yeni suunto için indirim sağlıyor. Mantıklı geldi teklifleri ama daha önce duymadığım bir site olduğu için emin olamadım, feyk sitelerde çok olunca sormak istedim. Eskisini spx den almıştm ama spx yeni modelleri getirmemiş, ben güncel suunto 9 peak pro modelini düşünüyorum. Bu siteyi bilen, daha önce alım yapan var mıdır? Güvenilir midir?
Teşekkür ederim

Adres ve telefonu var ama adresten satış yok.
Eksisözlükte 1 olumlu ve 2021 yılında şikayetvar sayfası bir geç kargo durumu var.Yani site en az 2 yıldır var.

https://www.eticaret.gov.tr/SirketSorgula/p=?amazon.com.tr

Buradan sorgulama yapıldığında (amazon örneğini verdim) kayıtlı çıkmıyor ama çoğu sayfa da kayıtlı değil, büyükler hariç.Kayıtlı olsa da yasal bir uyarı var eticaret sayfasında.(https desteklemeyen unutulmuş bir devlet sayfası eticaret.gov.tr)

Not:Her durumda limiti kısıtlı sanal kart ile işlem yapılmalı.

1 Beğeni

Kampanya hakkında bilgim yok ama Sporterest, Suunto Turkiye’nin yetkili satıcısı, aynı zamanda da yetkili servisidir. Güvenilirlik konusunda bir sorun olmayacaktır.

9 Beğeni

Bilgiler için çok teşekkür ederim :pray: Sipariş vereceğim eski saatimi yollayıp.

2 Beğeni

Bu arada eski saatimi kargoladım, hemen indirim kuponu tanımlandı ve aynı gün içinde yeni aldığım saati kargoladılar. Tavsiye ederim yeni suunto almak isteyenlere. Ben Suunto 9 peak pro aldım:)

2 Beğeni

Site yetkili satıcı ve tamamen güvenilir

1 Beğeni