Yolunda koşular @ultran.
O zaman Vesile Anatca Yılmaz ile Aykut Çelikbaş’a da katılım sırası çok büyük ihtimal gelmiştir.Katılma hakkı kazanan herkes katılırsa en az 10 kişi.
Takım t-shirt sayısı artıyor
Günümüzde kimse oturup 26 dakikalık bir videoyu sonuna kadar izlemez belki ama ben yine de şöyle bir şey YouTube’da olsun istedim. Sürçi lisan ettiysem affola.
Hayal masal gibi bir yarış heyecanla tüm katılımcıların sağlıkla güzel bir şekilde bitirmesini bekliyorum başta Mert ve Aykut Bey’e bu yarışı bize tanıttıkları için teşekkür ederim gerek yazıları gerek yorumları ve paylaşımlarıyla Bana da ilham olmuşlardı belki attıkları taşın çok çok uzaklarındaki bir halka oldum ama teşekkür ederim ki maraton bitirmiş oldum bu sene tekrar İstanbul’da maraton koşacağım nasıl ki dersleri sevdirmede matematik Türkçe tarih gibi öğretmenlerin etkisi çoksa koşmada da bence Mert Bey’in Bendeki etkisi öyle oldu bu sene yardımsız koşacağını söylüyor ama bence binlerce gönülden onu destekleyen iyi duygularını gönderen destekçileri olacak
Sayfa karışık gelenler için bazı ayarlar yapmakta fayda varmış.Tüm listede bayrağa göre kişilerin yanındaki yıldız ve haritaya tıklanır.Sonra yıldıza tıklanır.Bu kadar.Kişi yanındaki i harfi ile tüm cp geçişlerine bakılır.
Ayhan Esen nabız sorunu yaşıyor hedefinden düşük ilerliyor.
Hilmi beklendiği gibi önde gidiyor zamanla Özgür ve Mehmet ona katılacaktır diye düşünüyorum.