Şort ve Tayt Önerisi Verir misiniz?

Dün taytımı kaybettim. Beni rahat ettirecek çok ta pahalı olmayan şort ve Tayt önerilerinizi bekliyorum.

Ben ayakkabı dışında tamamen decathlon ürünlerini kullanıyorum bir süredir. Fiyat performans olarak gayet başarılılar. Şort olarak da tayt olarak da öneririm decathlon ürünlerini.

3 Beğeni

Merhaba, Decathlondan Evadict ve Kiprun urunleri gayet guzel, fiyat olarakta makul duzeylerde,

1 Beğeni

Ben de dekatlon ürünlerini tavsiye ederim. Fiyat performans ürünleri olarak başarılılar. Alırken yorumlara da dikkat etmenizi de öneririm. Her ne kadar başarılı bir firma olsa da bazen sıkıntılı ürünler de aralarda bulunabiliyor :))

1 Beğeni

Ankara’da yaşıyorsanız Ülkealan Pasajı’ndaki spor mağazalarını önerebilirim. Decathlon’a göre biraz daha ucuz va kaliteli yerli malzemeden taytlar satılmakta.

3 Beğeni

Yeni konu acmamak icin burda sormak istedim

2 3 saatlik kosular icin şort arayisindayim 1 saat ve ustu kosularda genellikle bacak arasinda tahris meydana geliyor bunu onlemek icin birde cok kisa olmamasi (5 inc gibi) sartiyla onerebileceginiz şortlar var mi
Taytli sortlara bakiyorum tahrisi onler diye ama cepleri fermuarli olan bulamadim bazi markalarin mevcut ancak bir şorta verilecek paralar istemiyorlar Decathlon da olanlarinda stok yok görünüyor

2 Beğeni

Pişik, ben kiloluyken çok olurdu ama zayıflayınca da oluyor. Şort ve taytı ayrı ayrı alıyorum. Kaliteli bir tayt üstüne herhangi bir hafif şort bende işe yarıyor. Fiyat/performans açısından Under Armour taytlarından en memnun kaldığım marka.
Spx salomon şortları oldukça ucuza satıyordu, halen geçerli mi bilmem. 600 TL ye Sense şortlar vardı.
Nike pro tayt nike outletlerden almıştım, bi kaç tane de UA var. 6-7 yıldır, 6-7 taytı, yaz kış giyiyorum sağlamlar halen.

2 Beğeni

Tayt ayri sort ayri nasil oluyor şort kayma vs yapmiyor mu veya ustuste giymis hissiyati veriyir mu

Taytın üstüne şort giyiyorum. Şortları hafif ince esnek astarsız taytsız tercih ediyorum. Eğer şortun astarı yada taytı varsa kesiyorum.
Esas olay kaliteli bir tayt giymekte. Şort sadece taytın üstünü örtmek için bir ekipman benim için.

Örnek olarak bu tayt:

bunun üstüne bulabildiğim en hafif, koşu şortunu giyiyorum.

Under armour da özellikle Heat Gear, sıcaklık yönetiminde çok iyi. Yaz kış giyiyorum.

2 Beğeni

Evet anladim peki taytli sortlari denediniz mi kullanisli mi

1 Beğeni

Eğer compressport x-bionic vs benzeri iyi bir marka değilse, taytlı şortlar bende sorun çıkartıyor. Under armour , nike dahil. O yüzden onların taytlarını kesip şort olarak kullanmaya devam ettim.

Koşucu sorunu mu diyeyim. Benim vucut tipim mi bilmem. Bel ince dolayısıyla S hatta XS şort alabilirim. M şort düşüyor koşarken. İpleri de çözülüyor, 5 dakkada bir ip bağlamak zorunda kalırım.

Ancak bacaklar kalın, S şortun taytı bacaklara olmuyor, tayt bedenim ise M hatta L.

2 Beğeni

Ben bir ara indirimde yakalayıp 3-4 tane almıştım ama 3/4 ü tercih ediyorum, dizleri kapatan tayt işime geliyor serin havalarda,

Tam model ismi Erkek UA HG Armour 3/4 Tayt, telefon cebide çok kullanışlı.

4 Beğeni

Erkek UA HG Armour 3/4 Tayt, bunun cepsizi ve Rush modeli var bende. 6-7 yıl önce aldığımda cep daha icat edilmemişti. Rush modeli çok daha fazla sıkıyor. Koşu taytı diyor ama rahat değil. Alt baldırda çok fazla sıkıyor koşarken sıkıntı yapıyor diz altında.

Klasik HG olanlar ise her ölçüde işimi görüyor. Hatta T-shirtleri de gögüs ucu kanaması gibi durumları yaşattırmıyor.

Heat Gear yani HG modeller %21 elastan. her yöne her şekilde esnediğinden problem yapmıyor.

Bazı taytlar ise %8 yada %15 elastan olabiliyor, onlarda amaç rahatlık değil, kas faydası, recovery, energy vs olabilir onlar o kadar rahat değil.

Mesela KIPRUN Run 100 Dry, %13 elastan. Bu taytın uzunu %99 bende sıkıntı çıkartır.

2 Beğeni

LCWaikiki F/P şortlar var

1 Beğeni

Lcw magaza da bakmistim ama hafif birsey bulamadim int sitesine bakayim birde

1 Beğeni

Under armour tayt aldim gelince kullaninca yorumlarim

2 Beğeni

ayrıca tchibo da bakmaya değer

2 Beğeni

Dcathlon’un baksırları üstüne şort ya da LCW’nin taytlı şortu ile koşuyorum. Bende de baksır kaydıkça bacakta sürtünmeden tahriş oluyor. Ya da şortun taytı üst kısmın etrafını tam sarmadığı için tahriş olup koşuda rahatsızlık oluyordu.
Haftasonu Marmaris Ultra’ya gitmeden önce şansa Decathlon’dan Aptonia Anti Friction krem almıştım. 30 KM koşudan önce bacaklarımın arasına sürdüm. 30 KM 4 saat koşudan sonra en hafif bir tahriş bile olmamıştı. Bu da bir seçenek olarak akılda dursun derim. Ben de aldığım her kıyafetten istediğim performansı alamayıp böyle sorun yaşayabiliyorum ama bu kremi bu koşuda cidden beğendim. Ayaklarımı da kremle yıkayıp koşabilirim bir dahakine. :smiley:

2 Beğeni

Her yerde kullanılabilir, hayat kurtarır. Uzun zamandır ayaklarım kurtarıcısı ve diğer bölgelerin :slight_smile:

1 Beğeni

keşke ülkemizde 2xu markası olsa.Taytları ateş gibi :smiley: https://2xu.com/
beş sene önce norveçten kısa taytını almıştım hala sapasağlam.

1 Beğeni