Merhaba konuyu doğru başlık altına açmadıysam kusura bakmayın lütfen gerekirse taşıyın
aynı markanın go run ride 11 ile toplamda 100k civarı koştum memnunum biraz daha enerjik model bakıyorum , dar ve ince ayaklarım olduğu için skechers modelleri ultraboost light gibi ayağımı kavrıyor ,novablast 4 ,velocity nitro 3 , magnify nitro 2, NB rebel 4 , alpha 2 ve vapor fly 3 marka modellerini ideal numarada yada biraz dar alsam da ayağım taraksız yani dar olduğu için özellikle parmak ucu tarafı geniş kalıyor ve parmak ucu kısmında lockdown sorunu yaşıyorum
Go Run Razor 4 ile koşan varsa fikirlerini paylaşırsa sevinirim
Selamlar
1 Beğeni
Bu markayla duyduğum en büyük şikayet filelerin kolayca yırtılması ve kısa ömürlü olması. File kalitesini nasıl buldunuz.
1 Beğeni
Ayakkabı üst kumaş saya kısmında herhangi bir aşınma ve yırtılma olmadı, çamaşır makinesinde yıkanabilir bir üst file var henüz makinede yıkamadım .üst file görünüm ve dokununca his olarak dayanıksız görünüyor. iç taban kaliteli ve etli kalın, orta taban bence puma nitro tabanlardan daha konforlu, goodyear dış taban dayanıklı henüz aşınma görmedim, file bu ayakkabıya uymamış düşük kalmış
2 Beğeni