Sırt ağrısı alt bölge

Yaklaşık iki haftadır darbeye bağlı sırtımın alt bölgesinde kemik olmayan bölümde bir ağrım var kemik ile alakalı olmadığı için çok önemsemedim
Bugün ağır bir antrenman yaptım ve sonuç şuanda ağrıdan yürüyemiyorum bile yarın doktora gidicem bundan önce bu durumu yaşayan varmı varsa ne yapmalıyım

Darbe neden oldu ? Sebebi nedir ?

Biraz komik bir sebep aslında bir hafta önce yaptığım bir antrenmanda kostuktan sonra mindere atliyorduk bu sırada bira sert atlamışım sanırım ve anladığım bölgede bir haftadır nerdeyse yürümemem engel olan bir ağrı var

1 Beğeni

Ama sebepi darbe değil gibi ağrı sağ tarafından sol taragima geçti üşütme gibi nedeni yarın kas gevşetici iğne cuma bir yarısım var ordada ağrı kesici iğne vurmayı düşünüyorum

1 Beğeni

Maalesef yanılmışım keşke üşütme olsaymis maalesef skolyoz ama birkaç doktora daha gididcem

geçmiş olsun, gençlerde olabiliyor, hızlı boy atma yada genetik sebeplerden. youtube da stick mobility egzersizlerine göz atın.

Evet yaklaşık 5 ayda 15 cm uzadim çok hızlı ve ani bir büyüme oldu bunun yanında da çok büyük olmayan bir skolyoz var bazı egzersiz ler yapıyorum