Arkadaşlar selamlar
Kardeşim yurtdışından Türkiyeye tatile gelecek.Uzun zamandır sağlık problemlerinden ötürü koşamıyorum.Haliyle biraz kilo da aldık.Kardeşime Saucony Endorfin pro 4 almasını söyleyeceğim.Biraz araştırdım.Diğer karbon plakalı ayakkabılardan farkı hem destekleme tarafı güçlü ve ayakkabı biraz ağır.Bu da her tip koşucuya hitap edebileceği söyleniyor.Sizin fikirlerinizi almak istedim.
Koşu günü ayakkabıları içerisinde diğer seçeneklere göre daha rahat ve çok agresif olmayan bir ayakkabı modeli olduğu söyleniyor. Hem yarış gününde hem de antremanlarda kullanılabilecek bir model olduğunu genellikle belirtiyorlar. Yakın bir zamanda yeni modeli de çıkacak.
220 gram.Runrepeat’e göre 70 adet plakalı ayakkabının ağırlığı:
200gr’ın altı (8 adet)
200gr- 250g (36 adet)
250gr- 300g (22 adet)
300gr- 350g (4 adet)
Uzun zaman koşmamak ve kilo almak eşittir dengeli planlı sabırla sakatlık çıkarmadan koşmak demek (imza:4-5 koşu sonrası sakatlık)
Yerinde olsam karbon plaka olmayan bir ayakkabıyı da abin giyerek bile olsa getirsin. Burada bazı markaları bulmak, getirtmek ayrı sorun.Sağlıcakla kalın.
endorphin speed 4 kullandim. ayakkabi epey dar toebox tarafindan. denediniz mi bilmiyorum, ancak onceki versiyonlarina gore epey dar bir ayakkabi
ben 250 km kadar kullandim sanirim. eger ilgilenirseniz gelip deneyebilirsiniz istanbul atasehirde. 42 2/3 benim numaram.
bu ayakkabi hala biraz daha pasif bir yaris ayakkabisi. elite kadar agresif degil. elite daha cok sevildi, bu arkadas o kadar sevilmedi. ayakkabi agir degil. adios pro 3 ile ayni agirlikta sanirim. eger siz diger ultra hafiflere alistiysaniz, tabii ki agir gelebilir.
Hangi ayakkabıyı önerirdiniz?Sakatlanmak gerçekten istemiyorum
İlk karbon koşu ayakkabım olacaktı ama bazı kullanıcılar bu modelin diğer elit koşu ayakkabılarına göre daha geniş kesime hitap eden bir karbon plaka olduğu yazıyordu.Bunun ana nedeni de desteklemesinin güçlü olmasından kaynaklanıyormuş
Karbon plakalı ayakkabılar ile ilgili geniş bir açıklamalarda bulunuyor.
bence yorumlara pek takilmayin. kimse sizin ne zamandir kostugunuzu, haftada kac km kostugunuzu bilemez.
tepe performansi haftada 80km kosmak olan bir insan, haftada toplamda 30 km kosuyorsa, bunu karbon plakali ayakkabiyla kosup kosmadigi bir onem arz etmez.
deneyin, gorun ondan sonrasinda alin derim