Satılık sıfır asıcs fujıspeed 2

Merhaba,

Daha önce iki çift almış olduğum ASICS FujiSpeed 2 trail koşu ayakkabımı satıyorum. Ürünü deneme amaçlı dahi hiç giymedim sıfır ayakkabıdır daha etiketi üzerinde Dediğim gibi bir çiftini zaten kullandığım için bunu satıyorum.

Numara: 42
Fiyat: 2900₺




1 Beğeni

Hazır denk gelmişken belki benim gibi merak eden vardır. Genel olarak ayakkabıyı yorumlarsanız çok sevinirim.

1 Beğeni

Merhaba, elbette.

Her türlü toprak, ıslak, çakıllı vs. patika ve arazilerde ayağı sağlam saran bir yapısı var. Yastıklaması orta seviye diyebilirim (bir tık sert). Onun dışında su geçirmez değil, taban yapısında karbon plaka mevcut bu da sıçrama kuvvetini artırıyor. Kendi kullandığım ayakkabımda Belgrat ormanı geyik parkurunun tırmanışlarında ayağım hiç kaymadı, zemin tutuşu gayet iyi. Tırtıklı bağcıkları sayesinde de kolay kolay çözülme durumu yaşatmıyor

3 Beğeni

Herkese merhaba,

İlgilenen olursa diye ürünün fiyatı güncellendi.

1 Beğeni

Bu ayakkabıyı radarıma almıştım ama asicste 44,5 numara kullanıyorum. Ayakkabının tabanı mı sert yoksa koşuda hissetirdiği bir sertlik mi var?

Merhaba,

Tabanında bence biraz sertlik var. Puma markasının Voyage Nitro 3 ayakkabısını kullanıyorum aynı zamanda ona nazaran kıyaslama yapıyorum. Fujispeed’de olan karbon plaka puma da yok. Aslında birazda hız yapmak isteyenlerin tercih ettiği bir model fujispeed.

1 Beğeni

Merhaba,

Hayır, henüz satılmadı