Satılık malzemeler

Merhabalar,

Umarım öncelikle herkes iyidir. İyi durumda olup ama şu an beden değişikliği ve fazlalık kaynaklı malzemeleri fayda sağlayacak kişilere uygun fiyat ile satmak istiyorum. Ayrıca koşuya yeni başlayan trail ayakkabıya ihtiyacı olan 37 numara öğrenci varsa da Columbia marka kullanıma uygun ayakkabımı da vermek isterim. Malzemeleri iletiyorum özellikle ilgilendiğiniz olursa benden bilgi almanızı rica ederim.

Sevgilerimle
Leyla Ofli





1 Beğeni

Merhabalar,

Fiyatlarıyla belirtirseniz daha sağlıklı olacaktır.

2 Beğeni

Merhaba,
Suluklu yelek kadın için mi yada ortak bir model midir anlayamadım,? Bütün ürünler için fiyat ve kısa bilgi ekleyebilirseniz sizlere de kolaylık olacaktır. Teşekkürler.

4 Beğeni

Merhabalar,

Saat ve Raidlight başka bir platform üzerinden satıldı.

Aonije yelek 2 numara / Beden 36 - 38 için uygun. Erkek olarak bedeni denemek isterseniz Üsküdar/Kadıköy’den gösterebilirim. Maksimum 4 kez kullandım. Temiz durumda.Fiyatı da 650,00 TL.

Kalenji bel çantasının iki adet suluğu var. Suluklar uzun süre kalması kaynaklı hafif sararma var ama iç haznesinde herhangi bir sorun yok. Ayrıca ben bu bel çantası ile Decathlon soft sulukları da kullanıyordum. Sorun yaşamadım. Bu bel çantası bedeni de uyumlu çünkü cırtcırt bölümü geniş.
Fiyatı da suluk ile 350,00 TL .

Gore markalı koşu taytının S ve M bedeni var. Diz altı. Cep kısımları kullanışlı. Arkada da fermuarlı cep var. Ve su geçirmez özelliği kaynaklı sonbahar/kış uzun çorap ile kullanışlı. Fiyatı da 250,00 TL .

Ürünleri görmek istemeniz halinde bakıp kara verebilirsiniz. Kargo ile almak isterseniz de PTT’ye verebilirim.

Ayrıca aşağıdaki ürünlerde mevcut, link fiyatları üzerinden uygun fiyata verebilirim.

Merhaba, acaba tayt erkek bedeni ile uyumlu mu yoksa kadın kesim mi?

Merhabalar,

Denemek isterseniz Kadıköy/Üsküdar bakabilirsiniz. Kesim standart çünkü. Ama erkek kesime özel ön kısmında dikiş yok.