Satılık asics magicspeed karbon tabanlı 44.5(28.25cm)

Ayakkabı küçük geldiği için satmak istiyorum hiç kullanılması tek fiyat olarak yazıyorum 3750₺ ilgilenen arkadaşa kargolarım

4 Beğeni

Sıfır aldığım Asics magicspeed karbon tabanlı ayakkabı küçük geldiği için satıyorum sadece evde denemek için giyilmiştir onun dışında giyilmemiştir. 44,5 numara (28,25cm)’dir fiyat olarak pazarlıksız 3500 liradır ürünün sıfır fiyatı 160$ dır

1 Beğeni

Aynı ayakkabı için iki ilan görünüyor. @spinodal

2 Beğeni

selam galiba ürün asics’de bu fiyatken siz neden pahalıya satıyorsunuz mesajı bu. eğer öyleyse ürün neredeyse 1 yıldır stokta yok, görüntülemekte olduğunuz fiyat sistemde son satış yapılan fiyat. asics’in internet sitesinde buna benzer stoğu tükenen modellerin satış yapılan son fiyatlarını görebilirsiniz. ilanı koyan kişi, yüksek olasılıkla rayiç belirlerken emsalleri kriter aldı veya tamamen kendi isteği ile kimseye zorla mal satmıyorum alan alır gibi haklı bir düşünce ile bu fiyatı yazdı :+1:. keşke 2500 tl bandında bu ürünü bulsak da 20-30 adet alsak :frowning:

konuyu dağıtacak ama bu da benim vaktiyle aldığım bir ürün, şimdi bunun ikinci elini dahi bu fiyata bulamayız, bu nedenle asics sayfasındaki fiyatlara ürünü temin etmek gibi bir düşünce beyhude olur. asics tr

2 Beğeni