Satılık 1 günlük POLAR PACER PRO

Merhaba pazar günü Polar pacer pro ve h10 nabız bandı satın aldım ama saat pek kullanışlı gelmedi bu yüzden saati satıyorum.İlanı ekliyorum.
garmin 265 almayı düşünüyorum polar h10 ile kullanabilir miyim? Sizce gerek var mı yoksa polardan devam mı etmeliyim bunu da sormak istiyorum çok bir farkı var mı yardımcı olursanız sevinirim.
https://shbd.io/s/iIu6gEhp

1 Beğeni

1 kere kullandıysan ve kutu falan sağlamsa vs iade edebilirsin Polar saatler bence iyi, Google’da Polar pacer pro vs Garmin 265 ile en sonuna kadar teknik farkları görebilirsin.

Kabaca

Not:suunto saate 1 ayda az buçuk alıştım, yani saat kullanım kolaylığı vs alışkanlık Polar ignite kullandım,pacer pro kullanan forumda var.

255 kullanan memnun olan da var.Fiyat farkı baya var Polar ile 265 arasında.İki üründe de hangi özellikleri kullanıp kullanmayacağına karar ver, ölçüp biçmek kişisel bence.

2 Beğeni

İade edersem ücreti taksit taksit yatacak o yüzden satmak istemiştim… 265i sahibinden üzerinden kapalı kutu olarak buldum onu almayı düşünüyordum uygun fiyatlıydı. Flow uygulaması gerçekten iyi ama saatin arayüzü can sıkıcı Yoksa antrenman işini gerçekten iyi yapıyor.apple watchım halen duruyor ona her an dönebilirim o derece can sıktı

1 Beğeni

Polarda saatin antrenman kısmında,örnek koşu, ekranda neler olsun; bunu ayarlayabiliyorsun.Sıfır Polar elden alınmayan Garminde daha kafa karıştırıcı olurdu.Sen bilirsin, mesela poşar ignite paause edince ekran açık kalıyordu,aynısı suuntoda da var.Keyifli sporlar.
Ürün İzmir Buca’dan.
Link gözden kaybolmasın.

https://shbd.io/s/iIu6gEhp

Teşekkür ederim İyi akşamlar dilerim.

1 Beğeni

Ücreti taksit taksit yatmaz kredi kartı ise doğrudan yatar sadece geri yatımı taksit taksit gözükür

1 Beğeni