Merhabalar, saat fiyatları aldı yürüdü. Yurt dışından satın almak çok daha uygun şüphesiz. Ancak hepimizin buna imkanı yok. Sizlere sormak istediğim sahibinden üzerinde satışta olan yurt dışı garmin saatler alınabilir mi? Aramızda bu siteden saat almış kimse var mı? Bunun eksileri hakkında bilginiz, fikriniz varsa, paylaşırsanız memnun olurum.
Sarı siteden Garmin saat alacaksan,
1-Aynı şehirde olsun, elden teslim al ve dene.
2-Garmin connect bağlantısını kaldırsın.
3-İkinci el ve bir alt model alıiacaksan; koşan tanıdıktan bul, direk alıp satan birine göre belki 1 saat kolunda denersin.Koşuforum veya koşu grupları.
4-Sıfırı zaten yurt dışından pahalıyken hiç kullanılmamış sarısitedeki garmin bile bir suunto sıfır saatten pahalı olabilir.Çakma olup olmamasına dikkat, var mı bilmiyorum.
Sizle ilgili değil ama şu videoyu da paylaaşmak istedim
https://youtube.com/shorts/aeDDcM1UGWg
Ona uygun nabız bandı, belki müzik çalıyorsa kulaklık yenilemesi, telefon 5 yıllıksa belli yeni telefon .
2021 senesinde 2.el fenix 5x almıştım sarı siteden sorunsuz şekilde 3 sene kullandım, yine aynı siteden geçen sene sattım. Alışverişi elden yaptım. Kargo vs sıkıntılı olabilir. Sadece eğer saat 3 seneden fazla kullanılmışsa pil ömrü baya azalıyor. Alırken bu detayı göz önünde bulundurmak gerek.
Not: Eğer aktif koşmayan birinden saati alırsanız pil ömrü daha fazla oluyor
Ben dolaptan almistim almanyadan alinmis kutulu acilmamis belgesi vs vardi halen kullaniyorum alinca onay suresi vardi o surede saati connect vs bagladim birazda denedim kozmetik olarakta sifir oldugu belliydi
sari sitede komisyonlar yuksekti dolap ona gore daha uygundu ve satici daha oncede benzer malzemeler satmis ayni ilde elden bakip almak tabi ki daha iyi olabilir
Aynı kişiden farklı zamanlarda hem saat hem nabız bandı aldım sıkıntı yaşamadım. Biraz konuşması, profili vs incelenip alınabilir. Hatta telefonla konuştuk sohbet ettik ikimizde birbirimize güvenince ödeme de bile kolaylık sağladı sağolsun. Tabi ki en güzeli yüz yüze almak ama her zaman denk gelmiyor.
özellikle konya, karaman civarında çok fazla ilana denk geliyorum ve bu ilanlar uzun suredir var. ürünler yenileniyor ama konumlar aynı sanırım o civardaki gurbetçiler yakınlarına getiriyor. ben de ilk zamanlar oradan almayı düşünmüştüm. epix gen 2’den fenix 8 geçersem galiba sarı sitedeyi kullanarak hareket edeceğim.